Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum hesabım hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Saygı değer forum adminleri, modlarım ve sevgili üyeler,

Mesaj sayım neden düşürüldü.
Durduk yere benmkide düştü Tongue
Alıntı:Kural 16-) Forumda mesaj sayısını (rütbesini) yükseltmek için konulara alakasız mesajlar yazanları, yöneticiler uyarmaksızın mesaj sayısını düşürebilir.Üye bu konuda hiçbir hak talep edemez.

bkz. duyuru konusu, bkz. FORUM KURALLARI
(09-28-2011 10:46 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Kural 16-) Forumda mesaj sayısını (rütbesini) yükseltmek için konulara alakasız mesajlar yazanları, yöneticiler uyarmaksızın mesaj sayısını düşürebilir.Üye bu konuda hiçbir hak talep edemez.

bkz. duyuru konusu, bkz. FORUM KURALLARI

sadece "peh" diyorum bide can abi abi dedik tebrik koymuşsun ben hiçbir mesajımda rütbe yükseltme amacında bulunmadım demiyorum desemde çok klişe bi laf olur ama hiç bir mesajım konudan alakasız değil ve dosluk ws leri şarkı klipleri hariç tek kelime mesaj yazmadım nokta.
Zaten üye burda hak talep etmiyor diyorki bana hangi mesajimin post niteliği taşıdığı hakkında bilgi verin diyor.
Slapnippy(can abi) lllll F.Dana (benim hesap)

6.078 mesaj lllll 3.100 (+ v - =25) mesaj (düşürülmeden önce)
11.55 mesaj günlük ortalama lllll 7 mesaj günlük ortalama
20.04.2010 katılım tarihi lllll 09.07.2010 katılım tarihi


Şimdi bu ne hadi bakalım adam gibi tartışalım.

soldakiler can abinin sağdakiler benim

TaTy

Kimse senin mesaj sayını düşürmedi.Bende admin panelden bakıyorum kimse oynamamış diyorum bu ne diyor diye.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Kullan%C...BCncelleme
Referans Adresler