09-28-2011, 09:58 PM
09-28-2011, 09:59 PM
(09-28-2011 09:53 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]illegal işlere girmiş diyolar
1 kezde böyle şeyleri diyenlerin kim olduğunu öğrensek =D Onlara bıraksak şuan Amerika'da =D
Burak Kandöker
09-28-2011, 10:04 PM
Şu dakika şu saniye şu saliseden sonra Hızır'a yağacak olan çamurları ve iftiraları çok merak ediyorum.Şu an Hızır dan canı yanan herkesin bir senaryo yazacağını tahmin ederek şunu söylemek istiyorum ki Hızır kendi isteğiyle ayrılmıştır ani alınmış bir karar da değil.
09-28-2011, 10:09 PM
Burak Trwarrior sizden birinizin admin olması dileğiyle
Hızır için üzüldüm bir yandanda sevindim en azından her ban atıldığında küfür yemeyecek g1 in yediği her haltın sorumlusu olarak gözükmeyecek Hızır itemleri silmiş diye konular görmeyeceğiz Hayırlısı olsun ...
Hızır için üzüldüm bir yandanda sevindim en azından her ban atıldığında küfür yemeyecek g1 in yediği her haltın sorumlusu olarak gözükmeyecek Hızır itemleri silmiş diye konular görmeyeceğiz Hayırlısı olsun ...09-28-2011, 10:14 PM
Tamam gençler ben admin olurum sıkıntı yapmayın ya bu kadar 

09-28-2011, 10:21 PM
Çok iyi oldu bir şey yaptığı yoktu zaten
09-28-2011, 10:23 PM
(09-28-2011 10:04 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Şu dakika şu saniye şu saliseden sonra Hızır'a yağacak olan çamurları ve iftiraları çok merak ediyorum.Şu an Hızır dan canı yanan herkesin bir senaryo yazacağını tahmin ederek şunu söylemek istiyorum ki Hızır kendi isteğiyle ayrılmıştır ani alınmış bir karar da değil.
Giden geleni Aratır Derler . Bence Başarılı olduğuna inanıyorum Her insanın Derdine çare olmamış ola bilir . Bir çok kişiye Yardım yaptığına inanıyorum Bu saatten sonra Onun sivil hayatta başarılı olmasını dilerim . Adim olmak forum Adminliğine benzemez Kolay işler değil forumlarda Ahkam kesmekle olmuyor durduğu yer normal paylaşım forumu değil. Her önüne geleni Admin yapmıyorlar Tavsiye üzeri Getirilmiş İşinide iyi yaptığını kanımca düşünüyorum.
Esas Bundan sonra Türk olursa kim olur nasıl olur onu görmemiz gerekiyor .
Evet Haklısın öyle diyorlar o diyorlar kim bizde bilirsek hepimiz o diyorlar topluluğuna katılırız ve http://www.facebook.com... beyin bedava fan clubune üye oluruz.
09-28-2011, 10:46 PM
Yerine dayanıklı biri gelir inşallah 

09-28-2011, 10:49 PM
Bence gayet iyi bir karar vermiş. Piskolojik olarak büyük bir baskı bu. Aslında dinleyen, iyi biri idi. İnşallah en yakın zamanda onun gibi biri gelir.
09-28-2011, 10:49 PM
Buyur burdan yak.
Millet şimdi farklı farklı senaryolar üretir yok görevini kötüye kullandı milletin itemlerini sildi çoğu kişiyi sebepsiz banladı vs. vs. ama bilmiyorlar ki bunların hiç birini Hızır yapmadı.
Hızır'ın görevi bırakması benim açımdan sorun değil ki oyunu oynayan arkadaşlarımdan duyduğuma göre bırakması daha iyi oldu pek fazla irtibat halinde olmuyordu falan filan diyorlardı .