Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mr.Erşen Şeref....Siz dir. Konu Boyle oldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BU SAATTEN SONRADA FORUMDA DURMAM ZATEN. LISELİ ERGENLER İYİ CİCİŞMELER SİZE.

Konuyu neden edıtledıgımı soylıyım. anlasılan bazıları kollanıyor mesaj sayısından dolayımı neyden artık bılemıyorum. coluk cocukla muhattap olcak halımde yok cezasıda yokmus heralde bole hakaret etmenın bundan sora böyle akar..
Mr.Erşen Şeref....sizin tekidir. onun dedıgı sekle gore boyle

Evet dün ki F.dana Konusunu Hepiniz Biliyorsunuz ordaki arkadaşlar enigma ve m.erşen ne olduysa soyledıklerımı kaldıramadı cocuklar. ama tartışmanında bir düzeyi vardır . Kimse kimseye hakaret edemez.
Forumdan Banlanmasını Rica Ediyorum . Gereken Yapılırsa sevinirim. Ayrıca Enigma Nickli Üye de Sınırlarımı Zorlamasın Chatten Aptal Aptal Şeyler Yazmasın Varsa Sıkıntısı Olan Özelden yazsın numaramı verıyım yüzüme karşı soylesın ne soylıcekse tabi söyleyenbilirse...
Genç ergen çocuklar sözlerinize dikkat edin. bu konuyu açmak hakkım konum silinmeyip gereken yapılırsa memnun olurum.

[Resim: adszta.png]

Uploaded with ImageShack.us

Buda Arkadaşına Ettiği Hakaret Burda Küfür Serbest de bizim haberimiz mi yok..

[Resim: adszpei.png]

Uploaded with ImageShack.us
ohooo bu erşan iyice abartmış.hem saçma sapan konu açıyor hemde hakaret ediyor
Ben sana küfür etmedim kardeşim küfür etsem açıkça ederdim ayrıca danayada istedigimi yazarım sana sorcak degilim forumda olmaması gereken biri varsa oda sensin,biraz gitte beyin eksersizi yap boş boş işlerle ugraşacagına
(09-28-2011 08:40 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Ben sana küfür etmedim kardeşim küfür etsem açıkça ederdim ayrıca danayada istedigimi yazarım sana sorcak degilim forumda olmaması gereken biri varsa oda sensin,biraz gitte beyin eksersizi yap boş boş işlerle ugraşacagına

kaybol . kardeşimmiş karaktersiz adam.
(09-28-2011 08:43 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]
(09-28-2011 08:40 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Ben sana küfür etmedim kardeşim küfür etsem açıkça ederdim ayrıca danayada istedigimi yazarım sana sorcak degilim forumda olmaması gereken biri varsa oda sensin,biraz gitte beyin eksersizi yap boş boş işlerle ugraşacagına

Tüh el alışkanlıgı işte nası yazmışım anlayabildigine sevindim:/
(09-28-2011 08:45 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]
(09-28-2011 08:43 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]

Tüh el alışkanlıgı işte nası yazmışım anlayabildigine sevindim:/

Yol al velet. ozelden adres ıstedın verdım numaramıda yazdım gel bakiyim ne zaman geliceksin onuda soylede forumun bilgisi olsun geldinmi gelmedinmi diye Wink
alem adam ya Big Grin
Bikere kendi kısmımla konuşuyum furkanla(Mr.Erşen) 4 senedir arkadaşım ve en iyi kardeşimdir, yeri geldi annemden babamdan fazla gördüğüm yıllar oldu biz birbirimize küfür vs ederiz beni işin içine katmayın bide onun mizacı böyle yapcak şey yok dayak yese de gene aynı kodu bozuk burada ban yese gene hesap açar devam eder.
Referans Adresler