Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ID PW Girince Hiç Birşey Olmadan Kalıyor?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar Warrock'a Giriyorum Oyunu Baslat Diyorum . Kullanıcı Adı ve Şifremi Yazıyorum . Tamam Diyorum Fakat Hiçbişey Olmuyor. Rastgele Bir Kullanıcı Adı ve Şifre Yazıyorum Yine Bişey Olmuyor veya Birşey Yazmıyor. Her Dilde Girmeyi Denedim.Check Files de Denedim Olmuyor. Yardım Edin Lütfen...
Bendede oluyor bi 15-20 saniye bekle çarına erişirsin Smile
Keşke Olsa Ama Olmuyor 1 Dk Bile Bekledim Yine Olmuyor. Acaba Windows 7 İle Bi Alakası Varmıdır.Ben Windows 7 Kullanıyorum .
biraz bekle gelir, ayrıca başlığı konuyla alakalı yazar mısın Smile
(09-28-2011 04:12 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]biraz bekle gelir, ayrıca başlığı konuyla alakalı yazar mısın Smile

Bu görev senin Smile ama ben hallettim zaten Smile

1 dakika bekleme daha fazla beklemeyi dene eminim olcaktır.Olmazsa modem'e reset atmayı dene....
oyunla alakaki bilgisayar veya oyun dosyalariyla degil duzelir problem yok
SmileSmile
(09-28-2011 04:14 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(09-28-2011 04:12 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]biraz bekle gelir, ayrıca başlığı konuyla alakalı yazar mısın Smile

Bu görev senin Smile ama ben hallettim zaten Smile

1 dakika bekleme daha fazla beklemeyi dene eminim olcaktır.Olmazsa modem'e reset atmayı dene....

ben de warrock genelde düzelt butonu var , burada düzelt butonu yok Smile
Özel mesajla yardım izlemiş arkadaşım Smile
Hemen edelim. Arkadaşım bekle biraz sabret gelmezse oyunu silip baştan yüklemeyi dene.
Referans Adresler