Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2 yaşındaki çocuğu diri diri gömdüler..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bence hiçbir 4 veya 5 yaşındaki çocuk kardeşiyle gidelim de şu çocuğu gömelim diyip gömdükten sonra annesiyle karşılaşınca para verirsen yerini gösteririm demez.Bu iki veledin annesi ve babasının suçlu olduğuna inanıyorum.Bence aile arasında husumet varmış.Tabi ki varsayımlar üzerine konuşuyorum ama bana inandırıcı gelmiyor.Elbiselerini bile bulamamışlar.Bu çocuklar bu kadar düşünüyorsa ilerde seri katil vs. olurlar.
(09-28-2011 10:24 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Bence hiçbir 4 veya 5 yaşındaki çocuk kardeşiyle gidelim de şu çocuğu gömelim diyip gömdükten sonra annesiyle karşılaşınca para verirsen yerini gösteririm demez.Bu iki veledin annesi ve babasının suçlu olduğuna inanıyorum.Bence aile arasında husumet varmış.Tabi ki varsayımlar üzerine konuşuyorum ama bana inandırıcı gelmiyor.Elbiselerini bile bulamamışlar.Bu çocuklar bu kadar düşünüyorsa ilerde seri katil vs. olurlar.

İlk ben de öyle düşündüm. 4-5 yaşlarında böyle bi şey yapıyolarsa ilerde neler olur? Aileden kaynaklanan bi şey yani.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler