Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Platiniyi Mahkemeye Verdi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Metris Cezaevi`nde tutuklu bulunan başkanımız Aziz Yıldırım dava dilekçesinde, Platini`nin 6 Eylül`de Avusturya`da Türk medyasına yaptığı açıklamalarda "Soruşturma bittiğinde, Fenerbahçe`nin ne yaptığını herkes görecek" sözleriyle kulübünü suçlu ilan ettiğini belirtti.

Başkanımız Aziz Yıldırım, avukatları; Faik Işık, Abdurrahim Erol, Özgür Kumral ve Fatih Mehmet Altay kanalıyla dün UEFA Başkanı Michel Platini hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı`na resmen suç duyurusunda bulundu.

6 Eylül`de Avusturya`da, Türkiye Futbol Federasyonu ile bir araya gelen Platini`nin açıklamalarını kanıt olarak gösteren Aziz Yıldırım suçlamaları 5 ana başlıkta topladı. Aynı dilekçede, Platini`nin verdiği demecinde Türk medyasında yer alan haberlerin küpürleri de kanıt olarak sunuldu.

platininin "Soruşturma bittiğinde, Fenerbahçe`nin ne yaptığını herkes görecek." sözü gerçekten sinir bozucu.
"Soruşturma bittiğinde, Fenerbahçe`nin ne yaptığını herkes görecek."
Bir adam gibi ne halt yediklerini biz biliyoruz yabancıların pek haberi yok futbolu baya takip edenler biliyor bu real m.- Galatasaray maçında bir sitede real m.'li bir taraftarla konuştum ve bu son olaydan sonra fenerbahçe'den nefret ettiğini söyledi aslında benim(galatasaraylılar) için güzel değilde onun gibi bir duygu ama ne bileyim öyle diyince Türk futbolu içinde kötü bir şey söylemiş oluyor
(09-27-2011 06:34 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]"Soruşturma bittiğinde, Fenerbahçe`nin ne yaptığını herkes görecek."
Bir adam gibi ne halt yediklerini biz biliyoruz yabancıların pek haberi yok futbolu baya takip edenler biliyor bu real m.- Galatasaray maçında bir sitede real m.'li bir taraftarla konuştum ve bu son olaydan sonra fenerbahçe'den nefret ettiğini söyledi aslında benim(galatasaraylılar) için güzel değilde onun gibi bir duygu ama ne bileyim öyle diyince Türk futbolu içinde kötü bir şey söylemiş oluyor

Kimin ne dediği umrumda değil fakat gelelim bu söylenenlerde bizi hiç ama hiç şaşırtmaz Smile yani anlıyacağın bu işler bakana göre değişiyor Smile 104 yıllık tarihinde hep bir takımı rakip olarak görüp karşı çıkıp nefret ettiysen bugün geldiğinde bizim hiçbirşey bilmediğimiz ve asılsız bir suçlama karşısında bile bu huyuna devam edersin Smile
Herkes hadiini bilecekBig Grinbeyfendi
Referans Adresler