Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hızır sana bu konu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
hızır adminmisin sen.bütün silahlarım silindi ticket attım fakat bana illegal elde ettiğimi soyledıler.böyle bırsey yok oyunda benı ıllegal bırsey yaparken goren varsa oyunu bırakırım charımı da hayrına verırım gösterene.ben bu chara 2 milyar para harcamışım şimdi gelmiş illegal diyosunuz yok böyle birşey.yardımcı olucaksan ol olmıcaksan adminim diye çıkma piyasaya.bu oyunu zevkine oynayan bı oyuncuyum belki tanıyan vardır belki yoktur umurumda değil ama ortada harcanan para ve emek var.aldığım g1 ler premiumlar elimde xgametr den aldım.kayıtlar var yani.bu konuyu gören lütfen hızıra iletsin.oyundaki nickim darkbrutal.
Çağırın hızırı gelsin Big Grin
1. si HIZIR burada değil.
2. si HIZIR silmedi itemlerini.
3. sü çoğu kişi bundan dolayı şikayet ediyor. Ama bu HIZIR'ın değil g1'in çözeceği bir sorun.
4. sü her başınız sıkıştığında HIZIR'ı suçlamaktan, ona küfür etmekten vazgeçin sonuçta o da bir insan ve bu oyunda sadece bir "yetkili". Kendisi ne kurucu ne de baş admin. Sadece Turkiye sunucusunda bizlere yardımcı olan bir kişi.
5. olarak da inşallah demek istediğimi anlamışsındır kardeşim. Hızır' ın gereken yerlere bildirim yaptığından emin olabilirsin ama sonuçta karar üstten çıktıysa haklı dahi olsan Hızır'ın bu tür durumlarda yeterli izni yok. Ha dedi mi hemen olmuyor. Dua et seni dinleyen bir Türk var karşında. Yokken niye yok , varken vay niye var,varsa niye işe yaramıyor falan diyorsunuz. Herkes para harcadı sadece sen değil.
(09-27-2011 06:12 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]1. si HIZIR burada değil.
2. si HIZIR silmedi itemlerini.
3. sü çoğu kişi bundan dolayı şikayet ediyor. Ama bu HIZIR'ın değil g1'in çözeceği bir sorun.
4. sü her başınız sıkıştığında HIZIR'ı suçlamaktan, ona küfür etmekten vazgeçin sonuçta o da bir insan ve bu oyunda sadece bir "yetkili". Kendisi ne kurucu ne de baş admin. Sadece Turkiye sunucusunda bizlere yardımcı olan bir kişi.
5. olarak da inşallah demek istediğimi anlamışsındır kardeşim. Hızır' ın gereken yerlere bildirim yaptığından emin olabilirsin ama sonuçta karar üstten çıktıysa haklı dahi olsan Hızır'ın bu tür durumlarda yeterli izni yok. Ha dedi mi hemen olmuyor. Dua et seni dinleyen bir Türk var karşında. Yokken niye yok , varken vay niye var,varsa niye işe yaramıyor falan diyorsunuz. Herkes para harcadı sadece sen değil.

cevap verildiğine göre kilit victory.gif hızıra resmi forum üzerinden ulaşabilirsin

Sherlock

Hızır yarına kaçar beyler :/
Referans Adresler