Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 12 - Real Madrid vs AC Milan Oynanış Videosu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu hafta çıkışını yapacak FIFA 12 için harika bir video karşınızda. FIFA 12 ile gerçekleştirilen Real Madrid vs AC Milan karşılaşmasını aşağıda izleyebilirsiniz.

Impact Engine ve oynanışa etki eden birçok yenilik ile karşımıza çıkan FIFA 12, oldukça keyifli bir oyun deneyimi vaat ediyor. Demo'da AC Milan'ı zaten görmüştük, bu videoda Cristiano Ronaldo'lu Real Madrid'i yakından izliyoruz.

2 parça hâlindeki video sizlerle:

PES'ci gençlere gelsin. amacı sadece kolay gol atmak olan bir oyun değil bu!
Burdan oynanışı kolay duruyor ama çok zor yav Ss.gif
(09-27-2011 05:50 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]PES'ci gençlere gelsin. amacı sadece kolay gol atmak olan bir oyun değil bu!

Gidipte hiç bir futbol oyununu savunmam ama PES'te gol atmak hiçte kolay değil. He sen başlangıç seviyesinde oynadıysan bilemem Smile
(09-27-2011 07:38 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 05:50 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]PES'ci gençlere gelsin. amacı sadece kolay gol atmak olan bir oyun değil bu!

Gidipte hiç bir futbol oyununu savunmam ama PES'te gol atmak hiçte kolay değil. He sen başlangıç seviyesinde oynadıysan bilemem Smile

Hele kaleciyle karşı karşıyayken hiç atılmıyor nerdeyse....
Grafikler iyi.Pes almayı düşünüyordum geçen gün videosunu izledim.Hemen vazgeçtim.Fıfa daha iyi
Pes'te gol atmak fifaya göre daha kolay.
(09-27-2011 07:38 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]

pes bıldıgın atari Oyunu . Çok ama Çok çok Kolay gol atmak . yada fıfa oynadııgm ıcın bunun avantajları. fifada paslasmadan gol atma sansın Sıfır. peste paslaşmayı ıyı uygularsan goller ardı ardına gelıyor Smile Her maç 4 5 tane atıyorum turnuvalarda Smile fifada gol atmak daha zor şutlar cılız. peste her yerden vur etkili Big Grin
(09-27-2011 07:54 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]pes bıldıgın atari Oyunu . Çok ama Çok çok Kolay gol atmak . yada fıfa oynadııgm ıcın bunun avantajları. fifada paslasmadan gol atma sansın Sıfır. peste paslaşmayı ıyı uygularsan goller ardı ardına gelıyor Smile Her maç 4 5 tane atıyorum turnuvalarda Smile fifada gol atmak daha zor şutlar cılız. peste her yerden vur etkili Big Grin

Pes 11'den bahsediyoruz değil mi ? Pes 5-6 diyorsan onlara birşey diyemem. Ayrıca en zor seviye, gidipte başlangıç veya amatör değil. Ben de FIFA oynuyordum ama artık oynarsam PES oynuyorum. Arada arkadaşlarla toplanıp kendi aramızda turnuva yapıyoruz, PES'te yeri geliyor maçta gol olmuyor, ama FIFA'ya geçtiğimizde rahat bir şekilde maçta toplam 5 gol atılıyor. Ben kendi gördüğümü söylerim Smile
adam pesi amatörde oynuyor kolay gol atılıyor diyor sonra Big Grin
Referans Adresler