Yokmu bu forumda admin yeter artık birdaha turk serverında oynarsam adam vuruyoruz takımımızdakiler atıcam ss aldım banlatıcam seni tehditler savuruyor yok ks attın hele 2-3 kişi vurdugumuz zaman bir raunda imkansız gibi sanki vuramazmışız gibi. Yani birde bekliyorlar son raunda gelince atıyorlar iyicene kıl oluyorum klavyeyi kırdım geçen gün sinirden leveli yüksekleri vurunca tv felan ver diyorlar mecburmuyum tvyle uğraşmaya gelmiş 70-80 lvle ölümsüz sanki ölmiycek hiç bir oyunda. Birdaha oynarsam turk serverında 2 olsun.
İsyanını anlıyabiliyorum ama bu konuyu buraya açman hiç bir şeyi değiştirmicek ne yazık ki

Şimdide biraz önce adam speed hacker oyunda attık pmden sövdü felan sonra satriykon WH+HACK+..çocugudur felan diye oda kurmus la havle..
Sevgili kardeşim burada sana bu konuda kimse yardım edemez.
Teamweawier denen bir program var onu indir ve hacksin diyenlere tw ver ve mosmor olsunlar!
bende tr serverine gelmek istiyorummmmm
Madem WarRock oynuyorsun bunada katlanacaksın!Katlanamazsan oyuna girme....
(09-27-2011 12:16 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Sevgili kardeşim burada sana bu konuda kimse yardım edemez.
Teamweawier denen bir program var onu indir ve hacksin diyenlere tw ver ve mosmor olsunlar!
Hayır, zorunlu olmadıkça kimseye TW falan verme. Bilgisayarına virüs bulaştırabilirler. Unutmaki TW verme diye bi zorumluluğun yok ama o zamanda hack damgası yiyebilirsin o yüzden arkadaş çevresi yap onlarla takıl.
Yok burda admin falan Resmi foruma git