Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Günlükte Bu Kadar!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forum kapanıyor Smile Ben açtım ben kapatıyorum iyi geceler Smile
Açılış:08:00
Saat:01:00

TaTy

Rüya görüyordur şimdi Smile
Dükkanmı burası sen açtın sen kapatıyorsun Smile
Biz hep açığız 7/24 victory.gif
Bence o iş öyle deği bak saat yine 8 ve yine keshan ve ben açığız Smile şuanda sen rüya görüyorsun...
(09-27-2011 08:10 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Bence o iş öyle deği bak saat yine 8 ve yine keshan ve ben açığız Smile şuanda sen rüya görüyorsun...

DOST
bende acıgım nan Big Grin metede acık bızım ezık modda açık ^^
(09-27-2011 08:10 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Bence o iş öyle deği bak saat yine 8 ve yine keshan ve ben açığız Smile şuanda sen rüya görüyorsun...

Okullar açıldı ve millet şuan okula gitmek için koşturuyor. Sende okula gitsen sende bu saatte foruma girmez okula gitmek için hazırlanırdın.

ve TaTy haklı dükkanın değil burası sen açıp sen kapatacaksın, sen yokkende forumda hayat vardı. Smile
(09-27-2011 08:26 AM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]

Okullar açıldı ve millet şuan okula gitmek için koşturuyor. Sende okula gitsen sende bu saatte foruma girmez okula gitmek için hazırlanırdın.

ve TaTy haklı dükkanın değil burası sen açıp sen kapatacaksın, sen yokkende forumda hayat vardı. Smile

Canım kardeşim önemli olan tatilde değil her an foruma girebilmektir. Benimde okulum var ama giriyorum gitmeden de olsa. Bu arada dükkan meselesine gelince ben yokkende hayat vardı ama şuanda gel görki hayat yok forumda hem ben başkasının forumunu dükkanım gibi görüyorsam kendi malım gibi koruyup kollamak arkadaşlarıma yardımcı olmak içindir. Unutma biz çıkarcı değiliz...!m045.gif
(09-27-2011 08:36 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 08:26 AM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]

Canım kardeşim önemli olan tatilde değil her an foruma girebilmektir. Benimde okulum var ama giriyorum gitmeden de olsa. Bu arada dükkan meselesine gelince ben yokkende hayat vardı ama şuanda gel görki hayat yok forumda hem ben başkasının forumunu dükkanım gibi görüyorsam kendi malım gibi koruyup kollamak arkadaşlarıma yardımcı olmak içindir. Unutma biz çıkarcı değiliz...!m045.gif

Öncelikle kardeşin yok karşında. Önemli olan tatilde girmek diye birşey söylemedim ben ama önemli olan her an foruma girebilmekte demiyorum çünkü çok cahilce ve saçma bir düşünce olurdu bu. Okulum varsa, hazırlanmam gerekiyorsa, ders çalışmam lazımsa bunların yerine ben bunları aksatıp foruma mı giricem ? Okula giderken gir, geldikten sonra gir, istersen okula gitme hep gir yada hiç girme umrumda değil böyle birşey senin hayatın bu. Burası başkasını forumu değil bizim forumumuz burda bir aileyiz zaten bu ailenin üyesi isen senin tabirinle "korumak" ve sadece arkadaşlarına değil forumda ki üyelerede elinden geldiğince yardımcı olmak zorundasın. Son olarak, sana çıkarcı demedim ben yarası olan gocunur. adamım
Hepinizden önce ben kalkıyorum adam olun Big Grin Saat 6'Da. Ama foruma girmiyorum *-*
(09-27-2011 05:03 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Hepinizden önce ben kalkıyorum adam olun Big Grin Saat 6'Da. Ama foruma girmiyorum *-*

Giripte ne yapıcan sabah sabah git okuluna yav =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler