Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Javelin Sağ Tık . . .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
javelinle oynayayım dedim sağ tıklayıp nişan alcaktım ki warrock exe hatası verdi . bu birçok kişide olmuş çözümünü aradım bulamadım . nedir bu olay aydınlatırmısınız arkadaşlar
pc kaldırmıyor. bendede öyle 32.bit de öyle niyeyse?
pc bu lanet warrockun silahını kaldıramıyosa atayım çöpe gitsin ya ne saçma hal aldı bu warrock anlamak çok zor ya
(09-26-2011 09:41 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]pc bu lanet warrockun silahını kaldıramıyosa atayım çöpe gitsin ya ne saçma hal aldı bu warrock anlamak çok zor ya

Boşuna warrock oynayan Alman çocuklar pc başında delirmiyor Big Grin
(09-26-2011 09:43 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(09-26-2011 09:41 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]pc bu lanet warrockun silahını kaldıramıyosa atayım çöpe gitsin ya ne saçma hal aldı bu warrock anlamak çok zor ya

Boşuna warrock oynayan Alman çocuklar pc başında delirmiyor Big Grin

vallaha yaw bi oyun için 64 bit mi yükleyelim format mı atalım arayışlardayım güzel bi oyun bulursam bırakıcam 53 lwl carımı da beleşe vericem birine olacak olacak . . .
(12-19-2010 02:37 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Aynı hatayı 2 yıldır bende alıyordum . Bu aralar pek sık değil ama hala var .

Çözüm bulunamadı henüz .

Ancak önerim CTRL + aLT + Del den İşlemler > Warrock.exe Sağ tık Öncelik ata Normalin üstünde veya yüksek yapmanız .

Warrock biraz rahatlayacaktır . Hata verme oranıda az da olsa düşecektir .

Hasan bu cevabı başka bir .exe hatasına yazmış ama denemekten zarar gelmez, belki işinizi görür
hmm aslında mantıklı gibi denemekte fayda var eyvallah sağolasın victory.gif

DİPNOT : hiçbir faydası olmadı warrock kasıldı üstüne
(09-26-2011 09:53 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]hmm aslında mantıklı gibi denemekte fayda var eyvallah sağolasın victory.gif

DİPNOT : hiçbir faydası olmadı warrock kasıldı üstüne

Klasik cevap olacak ama oyun dosyalarında birşey olabilir, oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin veya patchleri baştan yükletip öyle deneyin ve ayrıca win 7 kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın oyunu
Referans Adresler