Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Al kırdın kırdın - Rock Remix
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Al kırdın kırdın - Rock Remix ( Süper Cover )

rock akar Big GrinBig Grin koptum arkadaşBig Grin
bence bu değilde, orjinal olanı daha hoştu Big Grin
Beyler şu başlıklarınıza düzgün birşeyler yazın. Sonra paylaşıldı deyip çöpe attığımızda aradım ama bulamadım diyorsunuz. Sen konu başlığına " haha çok komik " dersen ben " yok böyle birşey " dersem ne sen bulursun ne ben ne de bir başkası. Biraz dikkat edelim bunlara lütfen. Başlık düzeltildi.
(09-26-2011 09:38 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Beyler şu başlıklarınıza düzgün birşeyler yazın. Sonra paylaşıldı deyip çöpe attığımızda aradım ama bulamadım diyorsunuz. Sen konu başlığına " haha çok komik " dersen ben " yok böyle birşey " dersem ne sen bulursun ne ben ne de bir başkası. Biraz dikkat edelim bunlara lütfen. Başlık düzeltildi.

haklısın eray'da öm den uyarsan iyi olur. (:
(09-26-2011 09:40 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(09-26-2011 09:38 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Beyler şu başlıklarınıza düzgün birşeyler yazın. Sonra paylaşıldı deyip çöpe attığımızda aradım ama bulamadım diyorsunuz. Sen konu başlığına " haha çok komik " dersen ben " yok böyle birşey " dersem ne sen bulursun ne ben ne de bir başkası. Biraz dikkat edelim bunlara lütfen. Başlık düzeltildi.

Post kasma Big Grin Can, ben bunu genel olarak yazdım ki dikkat edersen " Beyler " diye başladım ve çoğul olarak devam ettim Smile
(09-26-2011 09:43 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(09-26-2011 09:40 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]

Post kasma Big Grin Can, ben bunu genel olarak yazdım ki dikkat edersen " Beyler " diye başladım ve çoğul olarak devam ettim Smile

aradaki 7 fark gibi adam veriyor

olsun sen yinede ömden uyar ihlal ederse uyarı ver Big Grin
Referans Adresler