Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haftalık Bakım Tamamlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Haftalık bakım tamamlandı. Fakat gene aynı, hack, lag herşey aynı devam ediyor.
Hatta bir odaya girdim birde ne göreyim, 3 tane hacker var! İnanılması zor ama gerçek, biri bizim baseye tp oluyor, diğeri yeraltında geziyor, diğeri bombalıyor.
Yani kısacası bu patch mi, bakım mı, her neyse boşuna geliyor.
Sadece exp ve dinar eventi bitti, medic boxlar düzeltildi, birde siege war eventının hediyeleri değişti.

Allah bize sabır versin.
(02-18-2010 03:40 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Haftalık bakım tamamlandı. Fakat gene aynı, hack, lag herşey aynı devam ediyor.
Hatta bir odaya girdim birde ne göreyim, 3 tane hacker var! İnanılması zor ama gerçek, biri bizim baseye tp oluyor, diğeri yeraltında geziyor, diğeri bombalıyor.
Yani kısacası bu patch mi, bakım mı, her neyse boşuna geliyor.
Sadece exp ve dinar eventi bitti, medic boxlar düzeltildi, birde siege war eventının hediyeleri değişti.

Allah bize sabır versin.

3 yıldır aynı şey warrock'da tek değişmeyecek şey hack ve lag
Sabah sabah çok güzel bir haber Big Grin
9 MB patch den bişe beklenilemez.
eeee ne bekliyordunuz patch deyince sadece akşam akşam oyuna girememeyi aklınıza sokun başka yararı yada zararı yok anca vakit kaybı
evet bu haberle güne iyi başlayacağız artık Big Grin

SametKARA

En İyisi Benim Gibi Yapacaksın Ara Vereceksin Oynamayacaksın
insanlar para veriyo premium g1 alıyolar fakat giremiyolar bu hacklerden dolayı bu aralar iyi cıvıttılar
Bide gamersfirst Türkçe menü olmuş.
halla halla o kadarda bekledim ya Sad patch atıyorlar hackler gene gitmedi yani eve gidince bakayım neler olmuş okuldayım şuan ama g1 den ve k2den beklenilecek bir hareketti
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler