Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lagg sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaslar benim bi sorunum war su yeni update geldi geleli ben hep pingleri +300 görüyorum, ve millet bana hep laggersin fln diyor, birde yesil pingli odalarada giremiyorum, benim anlamadigim eskiden w-lan üzeri giriyodum, tmm ona birsey demiyorum orda gercekdende lagg wardi w-lan yüzünden.
Ama simdi normal LAN kablosu war ve yine lagg oluyor, eskiden msn musik fln acikti ping in 98 üstüne cikmazdi ama simdi herseyi kapatiyorum yinede herkes laggersin diyor, bunun cözümü warmi?? Tabi formatlamadan haric

Simdiden tskler
Aynı sorun bendede var.
Hiç bir program açık olmamasına rağmen oyuncular beni laggerlık ile suçluyorlar, tabi buda ister istemez sinirlerimi geriyor.
Oyunla bir alakası yok, Bütün sorun internet bağlantılarından dolayı, bana göre..
Oyunda lager olmamak için en az aylık 29 tl. ye 4 gb. limitli 8mbs. hızda internet paketi kullanman lazım.
iyide arkadaslar trdeki internetin altyapisi cökük ama ben almanyadan'im ve ben 60€ ya yakin para ödüyorum, almanyadaki en hizli internet war bende
Türk serverına mı bağlanıyorsun?
yok almanyada girilmiyor türk serverine bilmiyorum neden, eskiden giriliodu ama simdi olmuyor Ss.gif
ince sesle bağıran kim la Big Grin
Referans Adresler