Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum Rep ve Tebrik Sıkıntısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar forumumuz gerçekten çok profesyonel ve yararlı bir forum. Ama forumda eksik olan birşey var.
Mesela;
Adam diyor ki şöyle bir sıkıntım var diyor. İlgili arkadaşlar araştırıyor soruşturuyor vaktini ona ayırıyor. Oyun oynamıyor yeri geldiğinde. Ama arkadaşlar problemi çözülünce çıkıp gidiyor. Ne bir rep veriyor ne de tebrik ediyor. Hadi bunu geçtim en azından problemim çözüldü de bir teşekkür et değil mi yani ? Arkadaşların bu konuda daha duyarlı olmasını rica ediyorum. Bana yararı olan her konuya rep ve tebrik veririm. Sizde verin birşey eksilmez sizden.
Evet tam üstüne Bastın.
bunun gibimi =)
Evet emeğe saygı biraz az ama bir yardımı içten gelerek yapmak lazım, çıkar için değil.
(09-26-2011 08:03 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Evet emeğe saygı biraz az ama bir yardımı içten gelerek yapmak lazım, çıkar için değil.

Eskiden beri bu hep böyle karşılık için bir şey yapılmıyor bu fourmda
Herhangi bi çıkar amacımız hiç bir zaman olmadı ama gel gör ki adamın sorununu çözüyoruz parmaklarına kıyıpta " teşekkür ederim sorunum çözüldü " yazmıyor.
(09-26-2011 08:05 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(09-26-2011 08:03 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Evet emeğe saygı biraz az ama bir yardımı içten gelerek yapmak lazım, çıkar için değil.

Bir teşekkür istemek çıkarcılık değildir.
Tam destek Smile Katılıyorum sana Fikret.
Rep, tebrik olayı olmasa daha hoş olur bence.
(09-26-2011 08:09 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]
(09-26-2011 08:05 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]

Bir teşekkür istemek çıkarcılık değildir.

Çıkarcılık demedim ki karşılık dedim =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler