Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ticket cevap geldi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
tesekkurler warrocktr ekibi hazir ticket sayesinde dinarciklarim geldi ama anlamadigim bir yer var dinar toptan mi eklicez dedi yoksa ay bitimimi
gooledan tercume etmeye hic bir sey anlamadim tek anladigim bize zaman tani ama ne icin? iste ticket

Greetings, .....

Thank you for contacting the GamersFirst Payments Support. We appreciate you taking the time to contact us.

Please note, we have added the 55500 Dinars onto your account. Please be advised, players receive their Dinars in monthly installments for Bulk Premium purchases after completing 30 Premium days. Should you require any additional assistance please submit a new ticket and we will be happy to assist you.

---------------------------------------------------------

tesekkurler

TaTy

55.500 dinar hesabına yüklenmiş.Kalan dinarlar için 30 gün bekleyin diyor.
(02-18-2010 01:32 AM)endless Yazılan: [ -> ]tesekkurler warrocktr ekibi hazir ticket sayesinde dinarciklarim geldi ama anlamadigim bir yer var dinar toptan mi eklicez dedi yoksa ay bitimimi
gooledan tercume etmeye hic bir sey anlamadim tek anladigim bize zaman tani ama ne icin? iste ticket

Greetings, .....

Thank you for contacting the GamersFirst Payments Support. We appreciate you taking the time to contact us.

Please note, we have added the 55500 Dinars onto your account. Please be advised, players receive their Dinars in monthly installments for Bulk Premium purchases after completing 30 Premium days. Should you require any additional assistance please submit a new ticket and we will be happy to assist you.
---------------------------------------------------------

tesekkurler

Gerekli olan kısmı; ''Lütfen dikkat edin,'55500' dinar'ı hesabınıza ekledik.Emin olun ki,oyuncular 'toplu premium' alımları için olan Dinar'larını aylık yüklemeler olarak,30 günlük premium süreleri bitince,alırlar..Eğer herhangi bundan başka yardım isteğiniz varsa,yeni bir ticket gönderin,ve size yardım etmekten mutlu olacağız.'' Wink
Hayırlı olsun.
tesekkurler ilgi ve alakaniz icin
Referans Adresler