Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Benim için önemli bir karar.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar günlerdir aklımı kurcalayan sürekli düşündüğüm bir konu hakkında yardım istiycem çünkü alacağım karar hayatımın geri kalanını etkileyecek ve sanırım da geri dönüşü olmayan bir karar olacak.

Konuya geliyim ben sağlık meslek lisesine gidiyorum Lise 3.sınıf ama okulun ortamını falan sevmiyorum ve özel anadolu lisesine gitmek istiyorum konuştum beni lise 2'den devam ettirebilceklerini söylediler çünkü sağlık meslek lisesinde 2.sınıftan itibaren matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji gibi dersler görmüyoruz bu dersler yerine.Anatomi,Farmakoloji,Kadın Sağlığı Cerrahi vs. gibi dersler görüyoruz .Özel okula gitmeyi istememin sebebi bizim sınıfın ortamı bazılarınızın bildiği üzere ben babamın görevi dolayısı ile Tunceli de yaşıyorum.Tuncelili olmadğım içinde beni ve benim gibi polis cocuklarına ön yargıyla bakıyorlar yani bariz dışlıyolar.
Diceksiniz özel okulda olmuyormu ,olmuyor çünkü özel anadolu lisesine benim gibi asker,polis çocukları memur çocukları gidiyor çünkü okul dinci ,tutucu yani fetullahın okulu. O yüzdende polis asker çocukları çoğunlukta.

Arada kaldığım durum ise şu Sağlık Meslek Lisesinde 3 yıl dayandım o kdar ders gördüm staja bile başladım bu sene stajımın 3 günüde çok güzel geçti hastanede hastalardan ve yakınlarından Allah razı olsun,allah işinizi gücünüzü rast getirsin gibi güzel sözler duymak gururumu okşadı açıkçası ve sağlık meslek lisesinden mezun olunca kpss'den 70 puan alarak atanabiliyorum bizim sınıf hocamız 65. puanla tunceliye atanmış bnde 75 puan alırsam direk Hemşir olarak göreve başlayabiliyorum başarılı bir öğrenci sayılırım.Bu saydıklarım sağlık mesleğin yani şuan gittiğim okulun olumlu yönleri.

Bunların yanı sıra sağlık meslek lisesinde en başta belirttğim gibi matematik kimya görmüyoruz bu yüzdende üniversiteye gitmem imkansız .Bunlarda eksi yönü.

Özel anadoluya gidersem ders çalışırım çünkü matematik dersim benim çok ama çok iyidir sbs'de bile full çekmiştim ve fizik dersim oldukça iyidir arkadaşlarımda var onlarla olunca ben ders çalışırım çünkü tek başına benim canım sıkılıyor ders çalışınca.Arkadaşlarla ders çalıkmak benim çok hoşuma gidiyor.Ama mağlumunuz üniversiteyi bitirp işsiz kalanlar var bnde işsiz kalırım diye korkuyorum bu yüzdende sizlere sormak istedim.
Hepinizin değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim beyfendi
Bence hiç gitme özel okuluna devam et 3 sene katlanmışsın 1 sene daha katlanırsın hem sağlık sektörü hiçbir zaman ölmeyen bi meslek olmuştur yani sürekli bi meslek benim puanım tutsaydı bende gidicektim radyolojiye.
(09-26-2011 05:32 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bence hiç gitme özel okuluna devam et 3 sene katlanmışsın 1 sene daha katlanırsın hem sağlık sektörü hiçbir zaman ölmeyen bi meslek olmuştur yani sürekli bi meslek benim puanım tutsaydı bende gidicektim radyolojiye.

Dediğim gibi sınıf ortamı teşşekkür ederim yorumun için .Tüm yorumları göz önünde bulundurcam.
Bence kimsenin fikrini almamalısın bu konuda. Az çok hayat hakkında bilgi birikimin var bu hayatı sadece ve sadece sen yaşayacaksın. Senin hayatını başka biri yaşamayacak.Kendi düşüncene göre en doğru olanı yap.Ben senin yerinde olsam sağlıktan devam ederdim.Ben düz lise mezunuyum şuan kafamı vuruyorum duvarlara niye meslek lisesine gitmedim diye, lise boyunca fazla ders çalışmadım 2 yıllık bir bölüme girdim ki meslek yüksekokullarında öncelik meslek lisesi öğrencilerinde oluyor.

Sağlık hoşuna gidiyorsa seviyorsan bence devam et yok kardeşim ben sıkıldım bu sağlıktan diyorsan dersimi de çalışırım diyorsan özel liseden devam et.

Baskıdır,dışlamadır bunlar geçici şeyler sen hayatın boyunca o durumu yaşamayacaksın.Lise bitince alıcaksın başını başka bir şehire gidiceksin.Ortam meselesine fazla takılma.
(09-26-2011 05:34 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Bence kimsenin fikrini almamalısın bu konuda. Az çok hayat hakkında bilgi birikimin var bu hayatı sadece ve sadece sen yaşayacaksın. Senin hayatını başka biri yaşamayacak.Kendi düşüncene göre en doğru olanı yap.Ben senin yerinde olsam sağlıktan devam ederdim.Ben düz lise mezunuyum şuan kafamı vuruyorum duvarlara niye meslek lisesine gitmedim diye, lise boyunca fazla ders çalışmadım 2 yıllık bir bölüme girdim ki meslek yüksekokullarında öncelik meslek lisesi öğrencilerinde oluyor.

Sağlık hoşuna gidiyorsa seviyorsan bence devam et yok kardeşim ben sıkıldım bu sağlıktan diyorsan dersimi de çalışırım diyorsan özel liseden devam et.

Baskıdır,dışlamadır bunlar geçici şeyler sen hayatın boyunca o durumu yaşamayacaksın.Lise bitince alıcaksın başını başka bir şehire gidiceksin.Ortam meselesine fazla takılma.

Değerli yorumun için öncelikle saol.Tabiki hayatı ben yaşıcam ama sizlerede sormak istedim hayat hakkında benden daha fazla deneyimi olanlar için.Ders çalışırım ,sağlık sektörünüde çok seviyorum yani hoşuma gidiyor ne karar vereceğim ide büyüklerime arkadaşlarımın yorumlarını alarak vermeye çalışıyrum
(09-26-2011 05:34 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Bence kimsenin fikrini almamalısın bu konuda. Az çok hayat hakkında bilgi birikimin var bu hayatı sadece ve sadece sen yaşayacaksın. Senin hayatını başka biri yaşamayacak.Kendi düşüncene göre en doğru olanı yap.Ben senin yerinde olsam sağlıktan devam ederdim.Ben düz lise mezunuyum şuan kafamı vuruyorum duvarlara niye meslek lisesine gitmedim diye, lise boyunca fazla ders çalışmadım 2 yıllık bir bölüme girdim ki meslek yüksekokullarında öncelik meslek lisesi öğrencilerinde oluyor.

Değerli yorumun için öncelikle saol.Tabiki hayatı ben yaşıcam ama sizlerede sormak istedim hayat hakkında benden daha fazla deneyimi olanlar için.Ders çalışırım ,sağlık sektörünüde çok seviyorum yani hoşuma gidiyor ne karar vereceğim ide büyüklerime arkadaşlarımın yorumlarını alarak vermeye çalışıyrum
Madem ders çalışmayı seviyorsun,madem matematiğin iyi,kesinlikle özel liseye yazıl.Senin için en iyisi,hem kişiye ön yargıyla bakılmayı iyi bilirim,nasıl bir durumda olduğunu anlıyorum.Yani üniversite oku iyi bir meslekte çalış ve öyle ortamıda 2 yıl daha çekme!
(09-26-2011 05:39 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Madem ders çalışmayı seviyorsun,madem matematiğin iyi,kesinlikle özel liseye yazıl.Senin için en iyisi,hem kişiye ön yargıyla bakılmayı iyi bilirim,nasıl bir durumda olduğunu anlıyorum.Yani üniversite oku iyi bir meslekte çalış ve öyle ortamıda 2 yıl daha çekme!

Arkadaşlarımla ders çalışmayı seviyorum.Matematiğim oldukça iyi .Gerçekten çok ciddi anlamdada dışlama var Sad
Teşşekkür ederim yorumların için saol
Bak şunlara ya kimin ülkesinden kimi dışlıyorlar böyle insanları sürüceksin ülkeden töbe töbe neyse önerim sana maddi durumu çok etkilemiyecekse özel liseye git derim oranın ortamı iyidir verdigin niteliklerden dolayı beyfendi
(09-26-2011 05:43 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Bak şunlara ya kimin ülkesinden kimi dışlıyorlar böyle insanları sürüceksin ülkeden töbe töbe neyse önerim sana maddi durumu çok etkilemiyecekse özel liseye git derim oranın ortamı iyidir verdigin niteliklerden dolayı beyfendi

Maddi durum allaha şükür iyi .Doğu olduğu için çok fazla değil 2500 tl. Batıya göre çok ucuz bi özel okul yani.Yorumun içinde teşşekkür ederim
eger dedigin gibi sayisal dersler iyiyse durma gec sinavda yaparsin sonra iyi bi universite kazanip ordada basirili olrsan sirketler seni almaya calisacaktireger dedigin gibi sayisal dersler iyiyse durma gec sinavda yaparsin sonra iyi bi universite kazanip ordada basirili olrsan sirketler seni almaya calisacaktir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler