Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Combat Arms İndir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: combat-arms.jpg]

Sürekli değişen bir çatışma bölgesine düşmek için hazırlanın. Kendi oyununuzun kontrolüne sahip olduğunuz bir yer ve tamamen özelleştirilmiş karakteriniz ile 15 oyuncuya kadar sık ormanların, terk edilmiş endüstriyel arazilerin ve daha fazlasının içerisinde şiddetli çatışmaları tecrübe edinin. Teçhizatınızı alın ve savaşmaya hazır olun!

[Resim: cae_downloader.gif]
Hepsini 1 konuda toplasan ? Görüntü kirliliği ve gereksiz konu birikintisi yapıyo yav adamım
(09-25-2011 11:45 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Hepsini 1 konuda toplasan ? Görüntü kirliliği ve gereksiz konu birikintisi yapıyo yav adamım

Silah konularında dediğinizde hadi eyvallahta bu kadar abartmayın Smile He ayrıca gereksiz olsa " Combat Arms " için ayrı bir kategori açılmazdı değil mi ? Ben sadece bulunan " kategoriler " için gerekli olan konuları açıyorum.
Abartmayla alakası yok. Sistem Gereksinimleriye bunu aynı yere koyman gerekiyor zaten indirecek olanlar sistem gereksinimlerine bakıcak. Ayrıca ben "Combat Arms" gereksiz demiyorum, açtığın peş peşe "Sistem Gereksinimleri" ve "Combat Arms İndir" konularına gereksiz diyorum, ki deme sebebimde zaten ikisininde ayrı konular altında olmasıdır. Aynı konuda olsalar daha güzel olur demek istiyorum Smile
(09-25-2011 11:56 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Abartmayla alakası yok. Sistem Gereksinimleriye bunu aynı yere koyman gerekiyor zaten indirecek olanlar sistem gereksinimlerine bakıcak. Ayrıca ben "Combat Arms" gereksiz demiyorum, açtığın peş peşe "Sistem Gereksinimleri" ve "Combat Arms İndir" konularına gereksiz diyorum, ki deme sebebimde zaten ikisininde ayrı konular altında olmasıdır. Aynı konuda olsalar daha güzel olur demek istiyorum Smile

Anlıyorum da böyle bulmak kolaylaşır Smile
Bakıcam yorumlarına göre indirecem.
İndireceğim...
galiba bu .net exesini indiriyor onuda türkiyeden giriş yok internetten türkiye sitesine girip avrupa client indirmenizi tavsiye ederim bosuna birdaha indirmeyin sonra
Decoy, Download Linkini editlersen sevinirim. Bu "Combat Arms" indirme linki, Türklerin oynayabilmesi için "Combat Arms EU" indirmesi gerekiyor.

ve oyun nasıl diye merak eden arkadaşlar; Ben oynuyodum eskiden, gayet güzel oyun. Grafik açısından çok iyi ama oyuna kayıt olurken Türkiye değilde başka ülke seçmenizi öneririm sebebi çok açık, oyunda hile yapanların %75'i Türk olduğu için oyunda Türkleri fazla sevmiyolar ve bütün odalardan atıyolar m045.gif
bu oyun dehşet birşey ama sadece zombi modu zevk veriyor hiç türk yoktu sanırım çok az olsada milet pro gibi ama alayı wh prolarda var tabi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler