Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Biri Bana Ticket Yazabilirmi!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar ben 30 günlük gold premium aldım dün 2.slot red silahım hesabıma gelmedi bunun üstüne ticket attım hala cevap yok ben ticketi çeviriden çevirip attım sanırım düzgün bi ticket olmadı bana örnek ticket yazabilecek bi arkadaşımız varmı bide Gold esn kodunu yazmadım ben yazsamıydım ki ? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyiniz.
yaz tabiki, adamlar senin gold pre aldığına nasıl emin olacaklar
Dear WarRock Customer Support Team,

Yesterday, I bought WarRock-30-days- gold premium but, i did not recieve my red mp5k weapon.Here is the purchase date ( *bu kısma günü saati yaz* ) So, I want you to add my weapon to my account.

Best Regards.
Yazı için çok teşekkür ederim size bide ben ticketi şöle gönderiyorum dogrumu sizce bölemi gönderiliyor..
Şimdi şöle yaptım ben gamefirst destek butonuna tıkladım ve ordan warrock seçtim abd dilini seçerek sağda contact Us yazıyor onun altındaki Email Us tıkladım sonra konu başlıgını alttan account related problem seçtim mesajımı ingilizce yazdım ve gönderdim e postama mesajınız alındı en yakın zamanda cevap gelicegi ve sabırlı olmamı yazmıslar sizce dogrumu yaptım ben şimdi bilmiyorumda.
Doğru yapmışsın, 1 iş günü içinde cevap veriyorlar, ama bazen gecikebiliyor. Beklemen öneririm.
doğru yapmışsın, 1 gün bekle, yarın gelmesi lazım
Peki o zaman allah ragzı olsun yarında beklerim cevap gelmezse sizin önerdiginiz ticketi atarım Smile teşekkürler iyi akşamlar
Ticketi çevri yapıp attıysan bile onlar anlıyorlar!
Cevap hemen gelmez.En az 1 gün en fazlada 3 gün içinde gelirki,iş günleri hariç cevap yazmazlar bunuda aklında tut!
ben ticket attım, yarım saat sonra emaile baktım cevap gelmiş Big Grin
yok ben o kadar şanslı degilim Big Grin o silahı seviyordum goldu yükledim sevindim gelmiştir diye bi baktım yok Big Grin Big Grin
(09-25-2011 07:43 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Ticketi çevri yapıp attıysan bile onlar anlıyorlar!
Cevap hemen gelmez.En az 1 gün en fazlada 3 gün içinde gelirki,iş günleri hariç cevap yazmazlar bunuda aklında tut!

Bilgi için çok teşekkürler.Ya ilk defa attıgım için Belki yanlış olmuştur faydalı olmaz diye sordum ondan demekki oluyormuş yukarda arkadaş örnek verdi ticket örnegi zaten olmazsa öle yolluycam hayırlısı olsun Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler