İspanya 1. Futbol Ligi'nin 6. haftasında oynanan maçta Barcelona, Atletico Madrid'i 5-0 yendi. Nou Camp Stadı'nda oynananve Atletico Madrid'de milli futbolcu Arda Turan'ın yedek çıktığı maçta Barcelona, çok rahat bir galibiyet aldı. Villa'nın 8. dakikada gelen golüyle öne geçen Barcelona daha sonra Miranda (dk. 15) ve Messi'nin (dk. 25) golleriyle ilk yarıyı 3-0 üstünlükle kapadı. İkinci yarıda sahada üstün olan ev sahibi Barcelona, 78 ve 91. dakikalarda Messi'nin golleriyle, 5-0'lık skoru belirledi. Atletico'da teknik direktör Gregorio Manzano'nun tercihiyle yedekte kalan Arda, ikinci yarı başında Reyes'in yerine oyuna girdi ve 45 dakika oynadı.
Maçın özeti için tıkla
Arda kim ki hacı ? Tamam iyi güzel hoş Türkiye'nin gururu da yani kıyaslama eşit değil

puan durumuna bakıyım dedim, real betis 1.

dumur oldum bir an

Ardayı değil madridi dağıttı.
Arda dün 2 tane gol atsa oo arda helal olsun messi gibi adam A.Madrid yenildi ya ardayı ezmiş oluyo.Saçma ve haksız bir başlık
Gariban morali bozulmustur adamın , bende ilk macımda turnuvada 12-0 yenildik & karnım agrıyor diyip eve gittim + ceketimi soyunma odasında unuttum

Adam sanki ben Messi'yi bilmem ne yaparım dedi de Arda o oldu bu oldu diyorsunuz.
(09-25-2011 06:49 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Adam sanki ben Messi'yi bilmem ne yaparım dedi de Arda o oldu bu oldu diyorsunuz.
Tamam!Sakin olun konu başlığını değişiyorum =D
Sanki bu maç sadece Messi ile Arda'nın arasında oynanmış bir maç gibi söyleniyor. Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum Arda'nın Messi ile karşılaştırılması çok yanlış. Arda a.madride gitti diye üstüne özel bir yetenek eklenmedi veya gelmedi. Arda o eski Arda Galatasaraylı Arda. !
Türkiyenin kim ne derse desin En iyisi ARDA.
Şöyle bi şeyde var tamam messi ardadan çok iyi ama ardann atletico maçlarında ilk 11 de oynadığında atletico çok iyi oynadı ve dünkü maçta arda yanlış hatırlamıyosam ikinci yarı girdi adam ne yapsın daha ?