Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dead İsland İnceleme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: Dead-Island.png]
Evet arkadaşlar oyun bildiğim kadarıyla yeni çıktı ve haliyle oyunda birçok eksik var.Ben bu konuda kendi görüşlerimi ve oyunun tanıtımını yapmayı denicem umarım beğenirsiniz Smile

Sistem Gereksinimleri;

Processor: Core 2 Duo 2.66 GHz
Memory: 1 GB ХР(2 GB Vista/7)
Graphics: 1 GB (GeForce 9600 or better)
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 8 GB

Oyun içi görüntüler ;

[Resim: 622414_20110801_640screen003.jpg]

[Resim: 622414_20110608_640screen006.jpg]

Gameplay ;

Oyunu Multiplayer olarak oynayabilme şansımız var.Tabi bunun için Hamachi veya Tunngle adlı programları indirmeniz gerek.

Benim görüşlerime gelince oyunda eksik olarak gözüme çarpan 3 şey var.Bunlardan 1.si Oyunda hava kararmıyo yani gece olmuyor.2 ) göreve arabayla gidip mekana yürüyerek geldiğinizde arabayı mekanda buluyorsunuz Big Grin 3. ise dünyanın sonu gelmesine rağmen tamir silahlarınıza tamir işlemini parayla yapıyorsunuz Smile .Bunlardan başka gözüme çarpan eksik olmadı.

Oyunu kısaca anlatmak istersem;
Bir adada otel odasında başlıyorsunuz bavullardan paraları toplayarak otelden ayrılıyorsunuz başka kişilerle bir araya gelipbazı görevleri yapıyosunuz.Oyunda level ve skill point sistemide var ilginizi çekebilir.
Güzelmis TongueTongue
Havanın kararmaması benimde dikkatimi çekti, çok ilginç Ss.gif
(09-25-2011 06:53 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Havanın kararmaması benimde dikkatimi çekti, çok ilginç Ss.gif

Bencede en büyük eksik.Hava kararıp zombiler çoğalsaydı güzel olurdu Smile
Arkadaş satın almış steamden ben sevdim güzeldi. Oynamak nasip olmadı da inşallah 2 güne oynayacağım Big Grin
(09-25-2011 07:37 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Arkadaş satın almış steamden ben sevdim güzeldi. Oynamak nasip olmadı da inşallah 2 güne oynayacağım Big Grin

Oynamanı kesinlikle tavsiye ederim.Fakat chapter 7 demiydi tam bilmiyorum ama baya süre yer altında geçiyor orada insanın canı sıkılıyor.
Referans Adresler