Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni İmzam Hakkında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili Arkadaşlar,
Ben genel itibariyle Türkçe'yi doğru kullanan bir insanım. Ama bazen el alışkanlığı olduğu için "q" harfini kullanırdım. Ve de kısaltmalar kullanırdım. Artık yazı yazarken kullandığım harflerin Türkçe olmasına dikkat edeceğim.
Ve herkesin dikkat etmesi için elimden geleni yapacağım.
Uyaran arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bize doğru yolu gösterdiler.
Teşekkürler.

wrksaribey
güzel diyorsunda resimdeki K O N U Ş niye aralarında boşluk var uyumluluk yaratmak için boşluk koyulması yanlış kanımca
Avatarın emo gibi.Ama imzaya bak.
doğru yolu bulduğun için tebrik ederim victory.gif
En güzeli, en doğrusu dostum Smile Ama İbrahim'in dediği doğru uyum olsun diye arada boşluk hatalı Smile
Tamam hemen değiştiriyorum Smile
(09-25-2011 05:55 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]güzel diyorsunda resimdeki K O N U Ş niye aralarında boşluk var uyumluluk yaratmak için boşluk koyulması yanlış kanımca

Dikkat çekme açısındandır Smile
Fikrimi söylemek istiyorum:
imzandaki "Benimle TURKCHE konuşma!" yazısı insanları o tür konuşmaya itebilir. Yani nasıl desem forumda yaş ortalaması biraz küçük ve küçük kardeşlerimizde var. Onlar şuan kendi düşüncelerini,zevklerini,renklerini ve tarzlarını bulma dönemindeler. Eğer sen "Benimle TURKCHE konuşma" diye imza kullanırsan belkide ilerde o tür konuşmadan hoşlanıcaklar ve "TURKCHE" konuşucaklar. Sana tavsiyem, "Diline sahip çık, TÜRKÇE konuş!" yada "Ya TÜRKÇE konuş yada SUS!" gibi imzalar koyarsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Aferin la takıntılıyımdır ben bu konularda tebrik ederim.
(09-25-2011 06:48 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Fikrimi söylemek istiyorum:
imzandaki "Benimle TURKCHE konuşma!" yazısı insanları o tür konuşmaya itebilir. Yani nasıl desem forumda yaş ortalaması biraz küçük ve küçük kardeşlerimizde var. Onlar şuan kendi düşüncelerini,zevklerini,renklerini ve tarzlarını bulma dönemindeler. Eğer sen "Benimle TURKCHE konuşma" diye imza kullanırsan belkide ilerde o tür konuşmadan hoşlanıcaklar ve "TURKCHE" konuşucaklar. Sana tavsiyem, "Diline sahip çık, TÜRKÇE konuş!" yada "Ya TÜRKÇE konuş yada SUS!" gibi imzalar koyarsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

+1.Ordaki turkche acayip duruyor,buda insanları türkçe konuşmamaya itebilir..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler