Benim envanter dolu ya 27 silah war

adam mod oldu post kasmaya basladı dagılın

guzel kampanya 130gunluk var zatı^^
Almak istiyorsan indirimsiz şekilde alabilirsin. Üstüne tıkla ve tekrar tıkla satın alabilirsin

Can Nasıl Yani Anlamadım ?
bende 53 gün var , Fikret D. satın al yazan yerin yanında detaylı bilgi olması lazım ona tıkla orda bir daha satın al yazar ona bas olur o zaman
İtem sınırın olsa bile silahları indirimsiz şekilde alabiliyorsun. Şöyle, warrock.net'e giriş yapıyorsun, daha sonra mağazaya gidiyorsun, almak istediğin silahın üstüne gidip detaylı bilgi diyorsun, sonra beliren BUNU İSTİYORUM yazısına tıklıyorsun daha sonra çıkan hesaba uygulamaya basıyorsun. Ancak, bunu yaptıktan sonra gold indirimi ile 144 g1 olan silahı 180 g1 e almış oluyorsun.

(09-25-2011 05:43 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]İtem sınırın olsa bile silahları indirimsiz şekilde alabiliyorsun. Şöyle, warrock.net'e giriş yapıyorsun, daha sonra mağazaya gidiyorsun, almak istediğin silahın üstüne gidip detaylı bilgi diyorsun, sonra beliren BUNU İSTİYORUM yazısına tıklıyorsun daha sonra çıkan hesaba uygulamaya basıyorsun. Ancak, bunu yaptıktan sonra gold indirimi ile 144 g1 olan silahı 180 g1 e almış oluyorsun. 
Adam haklı beyler dağılın...
Hayırlı olsun kardeşim.
Detaylı bilgiden sonrada maximum silah yazısı geliyor ?