Son yılların en iyi yapay zekasına sahip olan oyun herhalde
TIKLA
Yapay zeka en iyi FİFA'da var bu geçen senede böyleydi
haha koptum ya

bu kadar mı beceriksiz adam yaparlar

ayağını kale çarpması filan iyi olmuş ama bu kadarda olmaz

Allah aşkına bu ne ya.Kaleci topu tutcam diye çizgiyi geçiriyor diğer adamlar gol olmadan yoluna bakmadan yürüyorlar.Çok saçma!
Fifa'daki kalecilerde yapay zekayı bırak zeka bile yok akılalmaz goller yiyorlar onun haricindekiler 10 numara.
Ps3'e hem fifa12 demoyu hem de pes12 demoyu indirdim bir karşılaştırayım dedim aradaki farklar say say bitmez Fifa gerçekten çok zorlaşmış ve oto defans olayı değişmiş çarpıya basılı tutulduğu zaman adam sadece rakip adamın yanından koşuyor ve topa müdahale yapmıyor r1'e bastığımız zaman seçili olmayan adamımız gidip topu almak için mücadele ediyor bu fifa'da.Pes yine kolay falan arada ofsayt olmayan yerde bile ofsayt veren bir oyun neredeyse tüm ingiltere liginin lisansını alamayan dandik bir oyun defanstan ara pası ile forvetteki adama pas verebilen bir oyun pes. Ama şunu kabul ederim pesteki BAL modu fifa'daki pro modundan daha iyi.
(09-25-2011 03:38 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Fifa'daki kalecilerde yapay zekayı bırak zeka bile yok akılalmaz goller yiyorlar onun haricindekiler 10 numara.
Bu senede hepsini tutuyorlar =)
Cidden komik ama ya

Oyunda bug olmuş ama yinede güldüm