Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR üyelerinin gelecek hedefi nedir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

(09-25-2011 12:15 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]lisans eğitimini tamamlayıp Avusturya Viyena Teknikte y.lisans yapıp Almanya Ford BMW Merc. VW Audi ... gibi firmalarda çalışmak istiyorum

BMW!!!!!
Okulumu tam teşekkürlü bir şekilde bitirip Hukuk bölümü okumak istiyorum üniv tercihim fazla yükseklerde değil İTÜ iyidir Big Grin ardındanda Avukat olarak hayatımı devam ettirmek isterim...B planı olaraktanda tıp okuyup eczacı olmayı niyetledim kendime Big Grin tabi bunları yapmak için çok çalışmam gerek ama daha yolun başında olduğumu düşünüyorum ne yazıkki Smile
(09-25-2011 12:43 PM)emremen41 Yazılan: [ -> ]Okulumu tam teşekkürlü bir şekilde bitirip Hukuk bölümü okumak istiyorum üniv tercihim fazla yükseklerde değil İTÜ iyidir Big Grin ardındanda Avukat olarak hayatımı devam ettirmek isterim...B planı olaraktanda tıp okuyup eczacı olmayı niyetledim kendime Big Grin tabi bunları yapmak için çok çalışmam gerek ama daha yolun başında olduğumu düşünüyorum ne yazıkki Smile

İTÜ'de hukuk bölümü yok.
Gerçekten işinde iyi bir bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
Adı üstünde İstanbul TEKNİK Üniversitesi Smile
Cry Engine 3'e son zamanlarda baya kafa yoruyorum (ama ortada icraat yok o ayrı), ileride Crytek firmasına girersem Crysis'ta bir Türk ismi daha görebilirsiniz. Veya ne bileyim DICE falan da olabilir tekliflere bağlı Tongue

Hayal bir kenara, üniversitede Elektronik Haberleşme okuyorum. Mezun olduğumda bir gsm şirketine veya Türk Telekoma filan girmek gibi bir hedefim var. Kısmet tabii..
Hedefim cocukla gelmesi bile warrock gibi bir communityde calısmak Smile
Hayalim Elektronik Mühendisliği(Ses ve Görüntü) ama sayısal derslerim sözel kadar iyi değil kötü de değil ama Yıldız Teknik , İTÜ ye girecek kadar iyi değil alan dışı seçersem dış ticaret, uluslar arası ilişkiler, lojistik üzerine olurdu .
Lisedeyim.Üniversiteye giderek bilgi düzeyimi genişletmek istiyorum.
saten ünüversite okuyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler