Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kücük bir sorunuma öneride bulunurmusunuz...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
S.a arkadaslar HAYIRLI PAZARLAR
Benim sorunum cok kücük ama aklım karışık
Oyun oynamayı cok sevdigim için güzel (canavar)bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama nasıl desem basta warrock olmak üzere bir cok oyundada hack var hack olması sorun degil güzel oynadığımız zamanda bize hack diyorlar başlıyorlar küfüre küfürüde gectim seviyesiz insan cok var biliyoruz, oyundan atma denilen fonksiyonla seni odadan atıyorlar bu sefer de oynama zevki bırakmıyorlar...
Kısacası bilgisayar almalımıyım almamalımıyım karar veremiyorum bir türlü
Smile Dündaya tek oyun warrock değil oyun seven birisiysen almalısın... Hem güzel bir clan bulursan oyundan zevk alırsın
Dostum bilgisayarı bi' oyun aracı olarak görmemeni tavsiye ederim sana. Bence iyi bir bilgisayar gerekli. Oyun oynayacaksan iyi bir bilgisayar ile yeni çıkacak battlefield ve modern warfare 3 'ü oynamanı öneririm.
biliyorum tek oyun warrock degil ben genelleme yaptım cogu oyunda hack var

Pc zaten oyun aracı olarak görmüyorum sadece oyun oynamak daha ağır bastığından oyunla baglastırdım konuyu
Bilgisayar günümüzün en önemli teknolojisi yalnızca warrock için bilgisayar kullanmıyoruz gerek araştırma yaparken gerek diğer tüm oyunlar ve artık nerdeyse tüm işyerleri internetten başvuru yaptırmakta.
Neden herşeyi War Rock'a bağlıyosun ki. Sonuçta dünyada tek oyun War Rock değil eğer ki bilgisayarının özellikleri kötü ise al yani ihtiyacın varsa al.
Bence almalısın , iyi bir clan bulup oynarsın & Can'ın dedigi gibide birbirinden harika oyunlar cıkıcak onları al öneririm sana
saolun arkadaslar tamam yarın topluycam bir tane minik canavar İnşallah
Arkadaşım yeni bir kampanyayla 250 liraya canavar diye hitap ettiğin oyun kasalarını satıyorlar bir araştır istersen.İyi Forumlar
Referans Adresler