Arkadaşlar bu oyunda önceden hiç bir şey yoktu ben oyunu bırakmıştım tekrar başladım 3-4 sene önce adam vuruyorduk helal kardeş ne güzel oynuyorsun diyolardı şimdi odalara giriyoz girerken birlikte yyy hack atalım veya adam vuruyorum ks yaptı yyy gibi şeyler çok fazla olmuş bu oyun oynanmaz olmuş resmen adam vurmaya gelmiyor 1 kill-10 death ile oynadığımı hatırlıyorum o 1 kill i de bombayla yaptım kardeşim oynuyordu adamlar anında hack diyip attılar ana bacı bırakmadılar ardındanda tw istediler verdim bir baktım dosyaları silmeye çalışıyor adamın nickide impershe ile başlıyordu sanırım.
Bu konuyu buraya açman bi şeyi değiştirmicek ne yazık ki

Dediğin gibi 3-4 sene önce warrock warrocktu, şuan ise oynanmaz halde. nedeni ise bence yaş ortalamasının düşmesi.
aynen arkadasım cok haklısın eski oyundan eser yok zamanında neydı vurdukca keyıf alırdın sımdı vurdukca küfür yiyosun birde anlamadıgım sey hack olanlar catır catır belli ettigi halde hacke bisey demiyorlar seni atıyorlar işte adama koyan bu
tamamen haklısın, eskiden ne güzeldi ya adam vurdukça tebrik alıyordum, şimdi küfür yiyorum

(09-25-2011 11:03 AM)can1903 Yazılan: [ -> ]Dediğin gibi 3-4 sene önce warrock warrocktu, şuan ise oynanmaz halde. nedeni ise bence yaş ortalamasının düşmesi.
Tabi yaşta bi problem ama 20 30 yaşında adamlar yediremeyince atıyorlar hemen hack diyorlar.
ben 13 yaşında coçuğum ama kimseye böyle şeyler yapmadım ne yalan söyledim veya hack kullandım oyunndan atıığım kişiler oldu coğundan sonra özür dilerek baruştık

Haklısın dostum, eski hali hiç bir şeye değişilmez.. Öyle çok çoluk çocuk doldu. Arkadaş edinip onlarla takıl veya forumdan takip et kişileri odalarına gir

3-10 gidiyor skorum adam bir sürü hack terimleri sayıyor

gelde gülme böylelerine 30 dk oyun onuyorum adam teamveawer istiyor veriyoruz 45 dk ona bakıyor

vermesen zaten hack damgasını vuruyorlar
Fakat arkadaşlar bunda birazda oyunun grafikleriyle internet orantısını tam otutturamamışlar gibi grafikler yükseldikçe oyundaki lagda feci derecede artıyor hack demelerinin sebebine bir etken fakat bu kadarda cıvığı çıkarılmaz diyorum