Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Transformice WTR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
/room wtr

Gelecek olan var ise nick'i ni yorum olarak atsın lütfen.

Not:Bu oyun ne diyen varsa lütfen yorum yazmasın ö.m atsın.
nerde garip garip oyunlar varsa kardeşim gibi gidip onu buluyosun berkay ya Big Grin
Dün öylesine girmiştim hiç bir şey yapamadım çok karışık 20 tane fare üstüste atlıyo falan bende kapadım Big Grin
(09-25-2011 10:31 AM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]nerde garip garip oyunlar varsa kardeşim gibi gidip onu buluyosun berkay ya Big Grin

Berkay benim la noluyor
(09-25-2011 11:18 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(09-25-2011 10:31 AM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]nerde garip garip oyunlar varsa kardeşim gibi gidip onu buluyosun berkay ya Big Grin

Berkay benim la noluyor

Bende gördüm onu yazacaktım ama 2 mesaj üst üste olmasın diye yazmadım bir şey Big Grin

Berkay olduk.
Şöyle bi denedim de çok küfür eden var Big Grin Çok saçma Big Grin
(09-25-2011 01:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Şöyle bi denedim de çok küfür eden var Big Grin Çok saçma Big Grin

Oyunda bol bol ergen var, kafalarına göre millete ana bacı küfür ediyolar. En iyisi cevap vermemek ve takmamak Smile Onun haricinde oyunu öğrenirsen gerçekten çok sarıyor ve çokta eğlenceli bir oyun. Tongue
Referans Adresler