Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum Kuralları Güncelleme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(09-25-2011 12:23 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(09-25-2011 12:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Admin hakaret edip, tehdit ederse O'nun yalakası da hakarete başlar...

İmam-cemaat ilişkisi...
beyfendi

Beni bu forumda tanıyan tanır, bilen bilir. Ben bu forumda hiç kimseye yalanmadım yalanmam da.

Benim yalanmadığımı sana kanıtlarım fakat sen bana Kezman39 ve fenerlee44'e zamanında yalanmadığını kanıtlayamazsın, çünkü yalandın.

Geçmişini hatırlatmamı istemiyorsan sus, lütfen sus.

Hmmm, seni pek hatırlamıyorum ama kuyruk acın var sanırım.
Şu geçmişimi bir hatırlatsana...
(09-25-2011 02:17 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(09-25-2011 12:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Admin hakaret edip, tehdit ederse O'nun yalakası da hakarete başlar...

İmam-cemaat ilişkisi...
beyfendi

Beni bu forumda tanıyan tanır, bilen bilir. Ben bu forumda hiç kimseye yalanmadım yalanmam da.

Benim yalanmadığımı sana kanıtlarım fakat sen bana Kezman39 ve fenerlee44'e zamanında yalanmadığını kanıtlayamazsın, çünkü yalandın.

Atatürkçüyüm ben yeağğh! diye gezip Kezman39'a sulandığını mı? Sen benden daha iyi biliyorsun birader.
(09-25-2011 02:22 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(09-25-2011 02:17 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]

İmam-cemaat ilişkisi...
beyfendi

Atatürkçüyüm ben yeağğh! diye gezip Kezman39'a sulandığını mı? Sen benden daha iyi biliyorsun birader.

Bu kadar mı?
(09-25-2011 04:29 AM)Yalan Dunya Yazılan: [ -> ]
(09-25-2011 12:15 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Küfürden mi ban yedi.
sen sadece kendine yediremediğin için banlandın bende küfürden ban yedim ama 3 gün.
şimdi sende bana hakaret ediyosun nolucak

Simdi sen o kisinin avukatimisin ?
Yoksa bu forum yetkilisini gozune kestirdin bunun altinda biselermi ariyorsun ?
Yada dedinki bu konu ile yola cikar allah bullahmi ederim sandin bu formu ?
isin garip yani ise haksizsiniz ve hakli olmaya calsiyorsunuz.Burda forum admini ne soylemisse yada ban vermisse bence cok hakli.Ates olmayan yerde duman cikmazmis.. Smile

Avukatıysam avukatıyım konunun senle alakası yok bişiler yazmak için burnunu sokma.
Taty de admin olmuş kendini bişi sanıyor.
Cevap vermediğine göre bundan başka bir suçlama yapacak konun yok.

Türkiye'de ilk Warrock forumunu Onur(fenerlee44) açmıştır. Ücretsiz* bir forum sitesiydi.
Fenerlee44'ün açtığı bu ilk sitedeki yöneticilerden birisiydim. Ancak ben oyundan daha çok Atatürk ve TSK bölümüyle ilgili konular açıyordum. Daha sonra ücretli* forumlar açıldı. Forumlardaki Atatürk ve TSK bölümlerinin açılmasında benim büyük katkım vardır. Kimseye "beni yönetici yapın" diye bir söylemde bulunmadım. Zaman zaman moderator başvuru konularına başvurum olmuştur ancak yöneticilerden asla böyle bir talebim olmamıştır. Son olarak WarrockFire'de talebim olmadan Atatürk ve TSK bölümü moderatörü yapılmıştım.

WarrockTR için de zamanında Amorti'ye bir çok defa Atatürk bölümünün açılması gerektiğini söylemiştim. Hatta Turgay'a da bu talebimi iletmiş olabilirim.

*Ücretli ve ücretsiz forumlardan kastım paralı üyelik değil. Alan adının ücretsiz olmasıdır. Örnek; http://www.forums-free.com/tr/

beyfendi
bu madde gereklıydı tam iyi olmus
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler