Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GOLD ve Red Silahlar Hakkında Bilgi Verirmisiniz!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Gold Famas Aldım Red xm8 de var bu red ve gold ne özelligi var bide xm8 red RW o ne demek oluyor yani RW nedir iyimidir Şimdiden bilgi verenlere teşekkürler.
sadece görüntü degisir , baska bisey degismez
Red weapon oluyor dostum rw
RW = Red Wersion mu ? Big Grin
Red Weaponda Atack Değişir Ben Red Psg İlk Çıktığında Almıştım Atağı %100 dü.
bendede gold mp7a1 ve gold m4a1 var gold mp7a1 in pek farkı yok normalinden ama gold m4a1 çok iyi..
Bende bundan sordum yani herkes baska bişey dıo kimi oluyor diyor kimi olmuyor diyor Big Grin
(09-24-2011 11:08 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]Red Weaponda Atack Değişir Ben Red Psg İlk Çıktığında Almıştım Atağı %100 dü.

O sadece PSG de olur sebebi PSG nin Hasarı düşürüldü fakat kırmızı PSG eski hasara sahipti
(09-24-2011 11:15 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bende bundan sordum yani herkes baska bişey dıo kimi oluyor diyor kimi olmuyor diyor Big Grin

Farkı yok diyebiliz. He varsa da şöyle; atağı artıyorsa sekmesi de artıyor. Bu nedenle bir farkı yok deniyor
(09-24-2011 11:17 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 11:15 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bende bundan sordum yani herkes baska bişey dıo kimi oluyor diyor kimi olmuyor diyor Big Grin

Farkı yok diyebiliz. He varsa da şöyle; atağı artıyorsa sekmesi de artıyor. Bu nedenle bir farkı yok deniyor

evet bende fark ettim sekmiyor gibime geldi çok teşekkür ederim bilgileriniz için Smile xm8 i 2 aylıkmı yapsam ki 1 tane daha alıp yoksa yeni gold veya red silah gelirmi ki pazara kararsız kaldım şimdi bende 2aylık gold famas 1aylık red xm8 var bide tr famas var yapsammiki xm8 red'i 2 aylık fikir verebilirmisiniz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler