Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Matematik ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Matematik hocam sağolsun , bu gidişle sayesinde ressam filan olurum heralde .

Buyrun ilk gün çalışmam , ilk denemem =D

[Resim: tWaq9.jpg]
Starbucks'ta bi kız arkadaşıyla oturan bir üniversiteli insan, kızı etkilesin diye kartezyen çarpımından bahsediyor. O günden beri saygı duymuyorum artık matematik bilimine. Gerçeği, tam bir matematik adamıyım ama.
Biyolojide daha iyilerini yaparsın 10. Sınıf biyolojisi fena ben full resim çiziyorum sohbet felan arada ders dinliyorum bakıyorum anlanicak gibi değil sohbete devam Smile
Baya bi' sıkılmışsın anlaşılan Hasan Big Grin İlerki "matematik dersi" çalışmalarını bekliyorum Big Grin
(09-24-2011 10:16 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Baya bi' sıkılmışsın anlaşılan Hasan Big Grin İlerki "matematik dersi" çalışmalarını bekliyorum Big Grin

güzelmiş victory.gif
(09-24-2011 10:16 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Starbucks'ta bi kız arkadaşıyla oturan bir üniversiteli insan, kızı etkilesin diye kartezyen çarpımından bahsediyor. O günden beri saygı duymuyorum artık matematik bilimine. Gerçeği, tam bir matematik adamıyım ama.

bi kız ilk okula gidiyorsa kartezyen çarpımı onu etkileyebilir.
Not:tabi müfredat değişmediyse hemen atlama uğur Smile
ben tarih dersinde famas çizmiştim Big Grin
(09-24-2011 10:16 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Starbucks'ta bi kız arkadaşıyla oturan bir üniversiteli insan, kızı etkilesin diye kartezyen çarpımından bahsediyor. O günden beri saygı duymuyorum artık matematik bilimine. Gerçeği, tam bir matematik adamıyım ama.

Yapma Volkaannn yaapmmmaaaa Sad

Eğer ben yaşamış olsaydım o durumu, önümdeki içeceğimi ona hediye ederdim
Matematik dünyanın en güzel şeyidir öyle davranmayın ona =)

Hasan ders çalış =)
Bende tarihte durmadan modifiyeli araba ciziyodum TongueBig GrinBig Grin
Referans Adresler