Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burak Kandöker'in küçük bir çalışması sizlerle..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İyiymiş ablacım Smile
Videoyu izleyemedim özel damgası yemiş galip 0.o
YouTube üyeliği olmadığı için izlenmiyor video başka bi paylaşım sitesinde varmı.
Bende youtube üyeliği var ama açılmıyor :/
Manisalı'nın mesaj sayısı düşürülmüş birde banlanmış multiden acayip güldüm ha komik Big Grin

Burak Kandöker

WarrockTR adlı forumdaki gereksiz bir kaç insan bu videoyu hava yapmak amacıyla yaptığımı düşünmüşler ve yorum yapma cesaretini göstermişler.O yorumlara sinirlendiğim için videoyu gizledim ama aslında 1000 de 1 değeri olmayan varlıkların yorumlarının hiç bir önemi olmadığını düşünerek yeniden videoyu açtım izleyebilirsiniz.

O yorumu yapan arkadaşlar 2 gün sonra rezil olacaklarının farkında değiller.

Hızır ile ilgili bir çok ss vardı elimde bunları değerlendirmek ve Hızır bir gün War Rock'tan ayrıldığında anı olarak kalmasını istediğim için yaptığım bir video'dan bu kadar kötü bir sonuç çıkartanları tebrik ediyorum ve gönülden kutluyorum.Bu kadar rahatsız olmayın Resmi Forumda Mod olduğum için insanlardan kendimi yüksekte görecek kadar düşük seviyede bir insan değilim.Mod olduğumdan beri insanların kankası abisi oldum birden bire ama hiçbirine yüksekten bakmadım eskiden sıradan bir war rock oyuncusuydum halada öyleyim.

Mod olmayı gözünde çok büyüten insanlar bence kendilerine gelsinler ve yaşlarına yakışmayan hareketlerde bulunduklarının farkına varıp yaşlarına uygun hareket etsinler.Koskoca adamlara davranış dersi verecek değilim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler