Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vizyona Girecek Olan Filmler [30.09.2011]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
»Pariste Geceler«

[Resim: 1605783.jpg]

Filmin Özeti
İş için Paris’e gelen bir ailenin başından geçen olaylar ile yaşamlarının nasıl değiştiğini anlatıyor.

FRAGMAN

»Dream House«

[Resim: dream-house.jpg]

Filmin Özeti
Senaryosu David Loucka tarafından yazılacak olan filmde Connecticut adlı küçük bir şehre taşınan ve kendileri için ideal bir ikametgah bulduğunu düşünen bir ailenin hikayesi anlatılacak. Zamanla ailenin babası başta olmak üzere tüm aile yeni evlerinde yeni komşularının toplu katliam yaptığını keşfedecek. Craig ailesi ile birlikte bir önceki ikametçileri öldürülen evini bulmaya çalışacak. Filmde Weisz onun eşini, Watts ise yeni komşusunu canlandıracak.

FRAGMAN

»Mühürlü Köşk«

[Resim: Muhurlu-Kosk-1.jpg]

Filmin Özeti
Polislerden kaçan bir çete mühürlü bir köşk bulur mühürü söküp girip saklanırlar ev de lanetli ruhlar vardır çete elemanları için ölüm kalım mücadelesi başlar günahlarının bedeli bu dünyada ödenecektir.

FRAGMAN

»Kurbağa Surat«

[Resim: 494.jpg]

Filmin Özeti
10 yaşındaki Victor ve en iyi arkadaşı Jakob yaz tatillerini; Victor'un köpeği Pølse ve Jakob'un kuzeni Clara ile takılarak, eğlence ve oyun peşinde koşarak geçirmektedir. Yaşadıkları kasabaya bir gün yetenek gösterilerinin sunulduğu bir sirk gelir. İzlediği gösterilerden etkilenen Victor; köpeği Pølse ile bir gösteri hazırlamaya başlar. Ancak kasabanın kabadayısı Freddy Frogface entrikalar çevirmeye başlayınca işlerin rengi değişir.

FRAGMAN

»Red State(Şeytanın İni)«

[Resim: First_Red_State_Character_Poster_Shows_O...415947.jpg]

Filmin Özeti
Üç lise öğrencisi genç, bir kadınla buluşmaya giderler. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir: Yaşayış tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Tuzağa düşen gençlerin kurtulma çabaları bir dizi olayı tetikleyip, insanın içindeki kötülüğün sınırlarını teste tabi tutacaktır.

FRAGMAN

Midnight in Paris'in yurtdışında vizyona girme tarihi, şu anda bulunduğumuz tarihin 1-2 ay öncesine tekabül eder. Daha önce izledim, gerçekten tavsiye ederim.

-spoiler alert-

neyse lan. spoiler vermeyeceğim.

-spoiler alert-
Pariste geceler merak ediyorum izlemek istiyorum !
Şu Mühürlü Köşk'ün Türk filmi olduğunu bir insan kapakta isimler yazmasa bile 1 km öteden anlayabiliyor. Baksanıza Ş'yi uyguladıkları yazı stilinde yazamayınca başak bir stille yazmışlar haha Big Grin
(09-24-2011 09:02 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Pariste geceler merak ediyorum izlemek istiyorum !

post kasma !
Red State fena görünmüyor bı kaç kız toplayım gidelim bakalım Smile
Referans Adresler