Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock - Skin update !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-24-2011 02:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 02:47 PM)Eren Can Yazılan: [ -> ]Ben bunun videosunu izlemiştim amaa oyun içinde değil gelmesin ya velet oyunu gib olur Wolfteam yerk Angry

ya off arkadasım simdi birisi dedigi diye aynı seyi yazıp durmayın , konuyu baska yöne cekmeyin

bu gelicek kostümler falan yeni degil , warrock korede en az 3 yıldan beri var ve gayet güzel , adamlarda o kadar update türü seyler yapıyor ama hack & lagg yok
(09-24-2011 02:49 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 02:47 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 02:44 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 02:36 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 02:34 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Warrock Kore diye biliyorum bunu 1 sene önce izlemiştim ben buna benzer bir videoyu.

video bugün koyuldu - korea'dan degil ( warrock international )yani bizimki Big Grin

1.5 sene önce izlemişim buyur buda link Smile

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...z1YrxBiH00

1. attıgın link acılmıyor
2. dogrudur korede var bize daha gelmedi onu göstermek istedim , bu sitede koyuldugunu bende biliyorum...

konu çöpte olduğu için göremedin heralde ama ben direk youtube linkini veriyim bu video 2009 Yılında eklenmiş youtubeye.

http://www.youtube.com/watch?v=mlgNX7pPc...re=related

Arkadasım anlamadın galiba ben burda koyuldugunu biliyorum , sadece bizim warrock'a yeni gelicek onun icin koydum adamı pisman etmeyin Angry

başında böyle demedin neyse daha fazla uzatmaya gerek yok çok sinirli bir arkadaş var karşımızda.
Wolfteam gibi karakter galiba bunlar. Koruma sağlıyan . Parayı veren akar wolfteamdaki gibi beyfendi
wolfteam gibi değil bu oyun ne xn8 var ne fanas var Big Grin
em60 akar Big Grin ama wolfteamda karakterler çok fazla koruma sağlıyor
Ya zaten kore alttabanı ile bizim oynadığımız aynı. Sadece biri g1 e biri nexon'a bağlı. Koreye gelen şeyler en geç 1 yıl içinde bizde de uygulanıyor.Bu kadar şaşırmaya gerek yok. 1 yıl önce kore kısmı paylaşılmış, şimd international'da paylaşılmış. Bu da demek oluyor ki ya yine dosyalarla oynayan gençler video almışlar, ya da güncelleme gelecek en geç 1 ay içinde. Bakıyorum altta silah mermi yazan yer ve üst skor tablosu şeffaf. Yani büyük ihtimalle şu " dosya scripti" yapan gençler video almışlar. Çünkü adminlerin veya g1 mod, g1 community veya k2 network, dream execution gibi firmaların videosu değil. Ha ama gelir diyenlerdenim yakın süreçte.
(09-24-2011 02:47 PM)Eren Can Yazılan: [ -> ]Ben bunun videosunu izlemiştim amaa oyun içinde değil gelmesin ya velet oyunu gib olur Wolfteam yerk Angry

ya kardeşim sen ve senın gıbıler ne anormal ne negatif insanlarsınız hiç yani 10 yıl oyunda hiç bişi olmasa oynucanız yeniliklere açık bogle yazcaksanız hiç yazmayın ortada bir emek var sonuçta azda olsa
Hmm güzel paylaşım gelir yakında korede 3 yıldır var ama bize anca Big Grin
nasıl alınıcak bunlar g1 lemi dinarlamı
Assault la sniper çok hoşuma gidiyor Tongue
(09-24-2011 03:27 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]nasıl alınıcak bunlar g1 lemi dinarlamı

Parayı vericen öttürücen sonra ortalığı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler