Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: türkiyede savaş cıksa...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
türkiyede savaş çıksa kaç kişi gönüllü olur bu forumdan ?
kacarak ölmektense savaşarak ölmek paha biçilemez bence yarın birgun savaş cıksa abiniz babanız veya bır yakınınız ölse vicdan azabı çekmezmisiniz suan 16 yasındayım giremiyecegimi biliyorum ama vatan aşkı dolu içim arada kaynar gine girerim ben savaşa kimler benimle ?
Fantazi kurmayı cok seviyorsun anlaşılan Allah bu milleti savaşlardan korusun Mehmet Akif'in dediği gibi Allah bir daha bu millete İstiklal Marşi yazdırmasın
(09-24-2011 02:27 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Fantazi kurmayı cok seviyorsun anlaşılan Allah bu milleti savaşlardan korusun Mehmet Akif'in dediği gibi Allah bir daha bu millete istiklal marsi yazdirmasin

fantazi kurmakla alakası yok bende çıkmasını pek istemiyorum ama bu bizim elimizde degil dünyanın haline bak suriye vb.devlet lerle savaş çıkması an meselesi hiç haber izlemiyorsun sanırım
Savaş çıksa bilki yüreğinde vatan sevgisi olan herkez gider.

Bence senin amacın kimlerin içinde vatan sevgisi yok,kimler savaşa gitmez bunları görmek!Böyle bir konu açmanda başka bir şey göremiyorum...
Savaş o kadar kolay birşey mi sanıyorsun sen ?
[Resim: 26567_371619908741_604663741_3711037_7059827_n.jpg]
Konunun cevabı zaten belli boşuna böyle konular açmaya gerek yok.

Furkan arkadaşımızın da dediği gibi içinde Vatan sevgisi olan herkez Memleketi uğruna seve seve canını verir.

KONU KİLİT.
Bugünlerde çok mu savaş filmi izledin?
Referans Adresler