Arkadaşlar ekran kartı ve ya ram'in uyumlu olduğunu nereden anlarım 8 Gb Ram almak istiyorum ve 1 gb ekran kartı almak istiyorum bu işlere elimi ayağımı bulaştırdığım içinde öğrenmek istiyorum açıkcası bana ramin ve ekran kartının ana karta uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım sorum bu arkadaşlar

Anakartının marka ve modelini yazman yeterli olur...
anakart ın marka modelini yaz biz sana hangi ekran kartı ve ramlere bakacağını söyleyelim.tabi bide 8gb ram demişsin xp kullanıyosan 8gb rami göremez xp win7 64bit kurman lazım.
Ya anlamıyor musunuz beni !!!! Ya bu işleri öğrenmek istiyorum diyorum kendim yapmak istiyorum başkasından yardım almadan yapmak istiyorum anlayın be arkadaşım !
(09-24-2011 02:07 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ya anlamıyor musunuz beni !!!! Ya bu işleri öğrenmek istiyorum diyorum kendim yapmak istiyorum başkasından yardım almadan yapmak istiyorum anlayın be arkadaşım !
bunu burdan birileri sana yazarak öğrenemezsin kendin forumlarda araştırman lazım yada bir donanım kitabı al oku derim.
(09-24-2011 02:07 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ya anlamıyor musunuz beni !!!! Ya bu işleri öğrenmek istiyorum diyorum kendim yapmak istiyorum başkasından yardım almadan yapmak istiyorum anlayın be arkadaşım !
Teknik soru soruyorsun cevabı teknik bilgi =D Cevabı kendin bilmek istiyorsan teknik bilgi edinmen gerekli =D Onun içinde forumlarda araştırman lazım ana kartlarını falan. Kendi anakartının adını yaz google'a ne yazıyor neye uyumlu oku =)
(09-24-2011 02:07 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]anakart ın marka modelini yaz biz sana hangi ekran kartı ve ramlere bakacağını söyleyelim.tabi bide 8gb ram demişsin xp kullanıyosan 8gb rami göremez xp win7 64bit kurman lazım.
Evet.
Kendin öğrenmek istiyorsan araştırma yap internette,yada hiç uğraşma git bilgisayarcıya sor öğren

o zaman buraya konuyu açman çok mantıksız araştırarak öğrenirsin

iyi benden günah gitti 2 ay dolanırsın forumlarda öğrenmen için söyliyim.
Edit:7.sınıftan beri pc forumlarında takılıyorum ancak artık bişeyleri yapabilmeye başladım.(şuan 9.sınıf tekrar ediyorum.)

saçmalığa bak o zaman ne buraya konu açıyorsun

git bi bilgisayarcıda bi süre çalış olsun bitsin

zaten parçaları söylesekde gelip biz takacak haliimiz yok