Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrockta arena önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
warrocktaki arena önerimi anlatıyorum

arena toplamda 8 16 32 kişilk ayarlanabilsin açık alanda sadece sırtımızı dayaya bilecegimiz taş siper vb. olsun ve bir yuvarlagın içinde çatışıcaz böglece oyunun içide aksiyon heyecan daha fazla olur ancak 4 slotlar kullanılmayacak çünki adam k400 veya t bombla tüm takımı indirebilir ve bu haritada motorsiklette dahil hiç bir araç bulunmayacak 3 5 7 9 raund ayarlanabılecek kazanan takıma mesela 1 er gunluk g36 m4a1 mp5k aug ak47su cx4storm rpg vb. cokta aşırı olmayan sılahlar verilse sizce güzel olmazmı

ancak bu önerimde oyun kasarmı bilmem Big GrinARTİSTAngry
Öneri güzel ödül sistemi saçma misal patlayıcıda kazanan takıma item veriliyormu
yok bu sadece bır event gıbı dusun mesela 200 tane adam vurursan 7 gunluk ak47su4 gıbı olabılır
knighttaki arena kopy paste Big Grin ama oyuncular arası mesafe baya açık olması lazım yoksa gitmez bu sistem Smile
Çok uzun süreceğini düşünüyorum. Biri geçer kalır orada akşama kadar Big Grin
Arena tipi bir event fena olmaz aslında ama senin dediğinde saçma olur böyle bir event yaparlarsa Warrock Takımı iyice düşünür nasıl yapmaları gerektiğini ama yapılmaz sanmıyorum.Çünkü yapmamız için resmi foruma konu falan açılması lazım fazlaca kişi tarafından konu onaylanması lazım falan zor Smile
Önerisine katılıyorum.Ancak ödül sistemini daha değişik olursa daha ilgi çekici olabilir.
Fikir iyi,aynı wolfteamdaki bir bölüm gibi olcak diyorsun ama hediye bolumu saçma olur.Sadece yle bir map gelsin
güzelde bu önerilerin olcağını hiç sanmıyorum
Şu oyunlarda bir savaş hissi olsa süper olur.Siper arkasına saklanmak hiç bir işe yaramıyor Warrock'ta usta bir oyuncu zaten sektirmeden direk head atabiliyor.Mermilerin biraz etrafa saçılması vb gerek.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler