Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Version.txt hatası çözümü !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şu anda oyunu açılan biri Warrockun kurulu olduğu yerdeki version.cfg dosyasını wordde açıp içindeki bilgiyi buraya yazarsa o bilgiyi kopyalayıp oyuna girebileceğimize inanıyorum öncedende böyle çözmüştüm oyuna girebilen yapıştırsın ona göre olursa konuyu değiştiricem. Bende giremiyorum şuan bekliyorum.
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 47
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

bu içindeki yazılar

bende game start var girmeyi denemedim
(09-23-2011 11:58 PM)Bellup Yazılan: [ -> ]<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 47
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

bu içindeki yazılar

bende game start var girmeyi denemedim

Hala bozuk sanırım yeniden yüklemem gerekicek Sad
http://warrocktr.com/WarRock/

Buraya bir bak dicem ama en iyisi yeniden yüklemek anvirüs programınıda kapat yüklerken
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 47
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Bu dosyanin icinden host dosya sini silip arkadaslarindan birisinin host dosyasini alip dene muhtemeden olcaktir..
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 47
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
Alıntı:<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 19
Updater = 34
Client = 47
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Niye herkes aynı şeyi yazıyor ? Zaten hepimiz aynı patch de aynı sürümü oynuyoruz, oyuna sorunsuz girebilen bir kişinin yazması yeterli ki zaten ilk başta biri yazmış. Post kasmanın alemi yok kasıcaksanızda "Güzelmiş Smile" yazın bari, en azından görüntü kirliliği yapmıyor adamım
byler brisinin bana host dosyası vermesi lazım
Beyler buldum WarRockun dosyasına girin aşaıya ini WR Updatere girin byler Launchere girmeden oyuna başlyın.Eğer işe yararsa Lütfen +:dostRep
[font=Courie[size=xx-large]r]Beyler Olmuyo Bende Bu Diyo [version.ini] bir dosya alınamıyor[/font]
Yardımmmm [version.ini] bir dosya alınamıyor Hatasııı Ama TürkçesiAngry
Referans Adresler