ABD'nin Irak'taki insansız hava araçları olan predatorler İncirlik'e geliyor.
CNN Türk'ün haberine göre ABD ve Türkiye prensipte anlaştı.
Predator insansız uçakları iki yetkili tarafından kontrol ediliyor. Biri uçağın pilotluğunu yaparken diğeri ise istihbarat faaliyetleri için görüntü alıyor. Uçak üç işleve sahip: Hedefi tespit etme, takip etme ve imha etme.
İsrail'in heronlarini kullanmak yerine ABD'nin Predatorlerini kullanalım en azından onlar kadar ........ değil ABD
(09-23-2011 07:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İsrail'in heronlarini kullanmak yerine ABD'nin Predatorlerini kullanalım en azından onlar kadar .... değil ABD
2 side.......

evet israilden uçak almaktan iyidir
İsrail'e tamir için verdigimiz heronlarini geri gönderilmedi çeşitli bahaneler one sürüldü Ayrıca heronlarin teröristleri tespit etmek için tasarlanan ozelligide diğer bir çok özelliği gibi aktiflestirilmedi Aselsanin sartnamedeki kurallara uymuyor gerekli düzeltmeleri yapalım istedigide İsrailli firma tarafından red edildi Bilginize...
(09-23-2011 07:41 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ] (09-23-2011 07:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İsrail'in heronlarini kullanmak yerine ABD'nin Predatorlerini kullanalım en azından onlar kadar ....... değil ABD
2 side ..........
......... konusunda İsrail bir adım ondedir her daim
abi önce kendimiz üretemediğimiz için utanalım sonra onların hepsi zaten .....

Beyler konuşmalara biraz dikkat.
(09-23-2011 07:52 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Beyler konuşmalara biraz dikkat.
hocam kusura bakma dikkatsiz davrandım düzültme için saolasın

(09-23-2011 07:52 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Beyler konuşmalara biraz dikkat.
......'lik konusunda hemfikir değilmiyiz kaldiki bu sıfat İsrail için az bile !
(09-23-2011 07:53 PM)M.K Yazılan: [ -> ] (09-23-2011 07:52 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Beyler konuşmalara biraz dikkat.
......'lik konusunda hemfikir değilmiyiz kaldiki bu sıfat İsrail için az bile !
Benim işim İsrail'i savunmak değil, forum düzenini kurallar çerçevesinde sağlamak.İsrail'e bunu demeyin demiyorum, kaldı ki dediğiniz gibi az bile bu sıfat. Lakin bu sıfatı forumda yazmanız doğru değil.