Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ahmet Selim ÖVER'in Oyuncuları Yalan Dolan Bilgilerle Kandırması vede Forum Banı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ahmet Selim ÖVER nickli kullanıcı bugün tamamen yalanlarla dolu bir konu açmıştır.

http://forum.warrocktr.com/Konu-H%C4%B1z...alan-Haber

Konu adı olarakta "Hızır Mkz İçin Amerika'da" yazmıştır.

Kaynak sorduğumuz zaman bunu yazdı =)
Ahmet Selim Över Yazılan:
(09-23-2011 04:43 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]kaynak ?

Biz Hızır bey ile görüşüyoruz .. forums.gamersfirst.com 'dan

Açıkcası bizde neredeyse her gün messenger üzerinden konuşuyoruz gerek Alper olsun gerek Burak gerek Kaan abi olsun. Kendisine bunu gülerek söyledim ( Amerika'da olmadığını zaten çok iyi bir şekilde biliyordum ) vede HIZIR epey sinirlendi bu konuya.

HIZIR'ın isteği üzerine kendisini WarrockTR forumundan banlamış bulunuyorum. Ayrıca kendisnin MKZ oyunu ile ilgili bazı mesajları olmuştu onlarıda size aktarayım =)

Kendisi ilk olarak Hızır'a ÖM atıyormuş vede HIZIR'da ona mod alımı olursa sana haber veririz şeklinde bir mesaj atmış. Selim arkadaşımızda kendisini mod olacağını sanıp forumlarda "ben mod olacağım" şeklinde konuşmalarına vede imalı sözlerine rastlamıştık =) Bu HIZIR'ında kulağına gittiği zaman Hızır'ın sıkıca uyarıp bu konuda bir daha uyarmam diyor.

Son gelişen olaylada HIZIR gerçekten sinirlendi. Lütfen bu gibi yalan dolan haberlere inanmayınız, Resmi Moderatörler dışında kimsenin HIZIR'la ilgili veya oyunla ilgili kesin ve net konuşmalarına inanmayınız.

Turgay EMEK

Burak Kandöker

Konun için teşekkürler Turgay aynı şekilde Resmi Forumda'ki hesabı üzerinde gereken işlemleri zevkle yapıcam =)
teşekkürler
Yalancı çıktı adam.
Beni en çok güldüren insan tipi budur resmi mod olucagina önce kendini inandirdmis şimdide mod gibi takılıyor amele Smile
Ahaha Smile
Big Grin Big Grin
1 hafta önce bazı kişiler moderatörlüğü haketmiyor dediğimde birbirinizi kollamıştınız.Dediklerim bir bir çıkacak.
Salağın teki zaten.Warrockhitte'de mod sanırım.
Adamın Facebook'ta hayran sayfası var beyler, hem de 89 kişilik. Ona göre yani adama saygılı olun Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler