Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Kasıyor Diyen Bütün Herkes Bu Konuya Baksın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
benim pc nin özellikleri o kadar iyi olmasada hiç bir kasma yok Smile
(09-22-2011 04:48 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 04:24 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 04:20 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 04:16 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Maşallah bilgisayrım tıkır tıkır kasmıyor.kassada çok az....
Ama bende senin gibi düşünüyorum...

Bendede kasmıyor ona bakılırsa ama benden daha iyi olan arkadaşımda çatışmalarda kastığını söylemişti.

Sonuçta kasan kişilerinki kasmayan kişilere göre daha çok değil mi ? O zaman bu genel sorundur Smile

Hayır değil Big Grin forumda en fazla 10 15 kişi oyun kastığına dair konu açtı sen sanıyorsunki oyunu kasanlar daha fazla ama oyunu kasmayanlar konu açmıyorki Big Grin sadece kasanlar konu açıyor sen hiç gördünmü benim bilgisayarım neden kasmıyor diye konu açan Smile

Kafadan bir oran veriyim ;

Oyunu Kasmadan Oynayanlar % 80

Oyunu Kasanlar % 20 (belki daha az)

Hocam biz burda insanlara yardımcı olmak ve sorunlarını çözmek için burda değil miyiz ? Biz bir warrock ailesi değil miyiz ? E kasmayanlar keyfine baksın ama kasanlarda keyfine baksın diyemeyiz onlarada çözüm bulmamız lazım değil mi ? İllaha oran olması gerekmiyor sonuçta. Bu insanlar sorun yaşıyor ve bizim forumumuza konu açma ihtiyacını duyuyorlar ve bazılarıda bilgisayarları o kadar sağlamki hala akıllarında ?'leri var bu yüzden böyle bir konu açma ihtiyacı duydum

Yanlış anlıyorsun ben senin yazdığın açıklamayı düzelttim.

sen dedinki oyunu kasanlar daha fazla diye bende tam dersini söyledim sana.ama sen yanlış anlamışsın yok onlar az diye onlara yardım etmiycezmi falan filan ben öyle birşey demedim yazdığımı tekrar okuyabilirsin.

Bir kere açtığın konu yardım amaçlı değil bilgilendirme amaçlı bir konu ve resmi bir bilgilendirme değil sadece kendi fikrini söylemişsin.
kafedeyım pc super Big Grin
bana göre patchin kasma yaptıgı dogru ama
Pc nınde buyuk payı var sahsen benım pcm berbat halde oyuna bile girmek istemiyorum kasma yüzünden arada gırıyorum oda user az dıye pc az kasıyor =D
Tavsiyem Canavar denilebilcek seviyede pc almanız
İns en kısa zamanda oyunda görüsürz kasmayan bilgisayarla
warrock hayal oldu artık
2 gb ram,amd inter core 2.0 dual işlemci,1 gb ATI ekran k. ve oyun hayla kasıyor Ss.gif
teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler