Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun kasma sorunu ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bende Asus laptop var k52j serisi heralde İ7 işlemci var 4 gb ram 1gb ekran kartı var 64 bit ekran kartı ATİ 6370HD fakat oyunu ben en yüksek çözünürlükte aldığımda oyunda bazı kasmalar oluşuyor virüs yok pcde fakat crysis 2 yi bile hiç kasmadan oynayabildğim pc olmasına rağmen bu oyunda nedense kasma yaşıyorum pcmin fazla ısındığı hakkında bazı şüpelerim var sanırım 72 derecede falan çalışıyor soğutucu çeksem altına sorun düzelirmi
Dostum warrock çok enteresan bir oyun.İ7 işlemcilerde bile kasma yapabilir bu oyun.Garantisi bittiyse laptopun aç içini temizle derim,bitmediyse ya laptop soğutucusu al yada masaya tepsiyi ters çevir üstünede laptopu koy öyle oyna.72 derece çok.
nasıl kasıyor anlamıyorum bizim arkadaş 1 gb ram 256 ekran kartı 1.80 GHz P4 İşlemci ile giriyor onda kasmıyor hayret ediyorum Big Grin
i7 8gb ram da kasıyor sen ne diyon ?Big Grin Warrock öyle bi oyun Big Grin
(09-22-2011 12:55 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]i7 8gb ram da kasıyor sen ne diyon ?Big Grin Warrock öyle bi oyun Big Grin

kral oyun warrock Big Grin
İlginç kasmaması gerek ama Ss.gif warrock böyle işte kimde kasıp kimde kasmıcağı belli olmuyor şansına küs Big Grin
(09-22-2011 12:33 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]nasıl kasıyor anlamıyorum bizim arkadaş 1 gb ram 256 ekran kartı 1.80 GHz P4 İşlemci ile giriyor onda kasmıyor hayret ediyorum Big Grin

Benim eski pc de kötü brişeydi ama çok az kasardı...
çok saçma Big Grin Big Grin
hd 6370m 3d mark puanı 380. İste hata yaptıgınız nokta burası. Ne demişler bilgisayar en yavas donanımı kadar hızlıdır. O ekran kartı olan laptopa i7 ıslemcı takmaları tamamen sacmalik. 3d mark puanı 1200un altındaki tüm kartlar kasar.
aynı olay bende de oluyor. bu sorun pc ile alakalı bi sorun deil. tamamen oyunla alakalı. ben warrock u bilgisayarıma ilk ind. zaman bi virüs bulmuştu. editlen meyi önlemek için koymuşlar. bence oyunu yavaşlatan bu. ama buna da çözüm yok
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler