Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasmayı engelleyecek bir yöntem de benden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Pentium4 Overclolck :

(09-21-2011 08:07 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]ben geçen sene yanımda fön makinesi bulunduruyordum,çok kasmaya başladımı aç fön makinesinin soğuğu üflesin Big Grin arada kendimede tutuyodum oh mis Big Grin

terlemiyim diye usb fan da var Big Grin

[Resim: fotoraf0038p.jpg]

açılmazsa: http://imageshack.us/photo/my-images/263...0038p.jpg/
Kitaba yazık la Big Grin
olay budur abi Big Grin bende bir tane vantilatör siparişi veriyim Big Grin
(09-21-2011 08:12 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(09-21-2011 08:07 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]ben geçen sene yanımda fön makinesi bulunduruyordum,çok kasmaya başladımı aç fön makinesinin soğuğu üflesin Big Grin arada kendimede tutuyodum oh mis Big Grin

terlemiyim diye usb fan da var Big Grin

[Resim: fotoraf0038p.jpg]

açılmazsa: http://imageshack.us/photo/my-images/263...0038p.jpg/

yanında uçak kalkıyo senin ben orda duramam Big Grin
Allahtan gerek kalmıyor Smile
Yapın bir sıvı soğutmalı sistem Big Grin

[Resim: xmypcww1.jpg]

Veya kasanın yan kapağını bir veya iki fan gircek kadar kesin alın takın fanları, bunun harcadığı elektrik kadar bile masraf çıkmaz size Smile
(09-21-2011 09:18 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Yapın bir sıvı soğutmalı sistem Big Grin

[Resim: xmypcww1.jpg]

Veya kasanın yan kapağını bir veya iki fan gircek kadar kesin alın takın fanları, bunun harcadığı elektrik kadar bile masraf çıkmaz size Smile

param olsa direk geçicem sıvı soğutmaya Big Grin
Bu sıvı soğutma 16'lık odalardaki bazı kasmaları giderirmi ? Birde her bilgisayara takılıyormu benim makina CASPER NEO 2008
(09-21-2011 11:35 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bu sıvı soğutma 16'lık odalardaki bazı kasmaları giderirmi ? Birde her bilgisayara takılıyormu benim makina CASPER NEO 2008

Almadan önce iyice araştırman ve işlemcine göre falan alman lazım. Bilgisayar üzerine yoğunlaşan forumlardan gerekli bilgi ve yardımı alabilirsin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler