Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Modem Aldım Pingler 999
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Yeni Modem Aldım Huwai EchoLife HG521 pingler 999 herkesin neden Yapar ?
Huawei enteresan bir modemdir ve ttnet kilidi vardır. Modem arayüzündeki ayarları kitapçığa göre uygularsan problem çözülmüş olur.
aklımda kalan bazı ayarlar;
vpi : 8
vci : 35
nat : etkin
firewall : etkin
bağantı türü : ppp0e (ppp0e over ethernet)
evet o modem enteresan ilk başta pingler 0 olur sonra full 999 iade etWink
Kitapçık Derken Kardeşim?
Modemin kutusundan açıklayıcı bi kitapçık çıkmış olması gerekiyor. Ya da huawei çağrı merkezi numarası 444 1 322 olması lazımdı. İstersen orayı arayıp ping sorunu yaşadığını dile getirebilirsin. Modem ayarlarını kontrol ettirmek istersen ttnet çağrı merkezini arayabilirsin. Huawei arayüz ip numaralarına da google dan kısa bir araştırma sonucu ulaşabilirsin.
Arkadaşlar Durum Şu Bu Modem Dediğiniz Ayarlarda Zaten ve Eski Modemim Pikatel Airmax -101 bilgisayarımla uyuşamıyor. Oyunda kasmalara neden oluyor elimde airtiesin çok eski bir modemi daha var ondada pingler göğe vuruyor... Port mu Açayım Geri Mi Vereyim ?
Ttnet i arayıp bilgi edin.
(09-21-2011 04:16 PM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Durum Şu Bu Modem Dediğiniz Ayarlarda Zaten ve Eski Modemim Pikatel Airmax -101 bilgisayarımla uyuşamıyor. Oyunda kasmalara neden oluyor elimde airtiesin çok eski bir modemi daha var ondada pingler göğe vuruyor... Port mu Açayım Geri Mi Vereyim ?

geri ver air ties yada ZyXEL al Tongue
Şunu da ekleyebilirim. Zyxel, airties ve u.s robotics iyi modem markalarıdır.
Aynı modemi bende kullanıyorum odaya girdiğim zaman ilk 1 dakika pingler 0 oluyor daha sonra tamamı 999 oluyor adamım

Modem olarak Airties veya Zyxel öneririm
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler