Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Victory: The Age of Racing Kapalı Beta Daveti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2000 key mevcut, tükenmeden alın !

Gamersfirst'ün kapalı betada olan Victory: The Age of Racing adlı oyununun keylerini MerlininKazanı dağıtmaktadır arkadaşlar. İlgili siteye BURADAN gidebilirsiniz. Key aldım fakat daha denemedim, yani nasıl oluyor nereye key yazılıyor falan bilmiyorum.

[Resim: 1.jpg]
Nasıl güzelmi Tongue
indiriyorum ama tanıdım videosunu falan izledim pek güzel görünmüyor insin kurucam 1 saat falan oynarım bakarım iyimi kötümü Smile
Tarzım değil Smile
Şöyle söyliyim. Smile Oyuna İD-Pw ile giriş yaptıktan sonra oyundaki nickini belirliyorsun sonra cinsiyet ülke falan ve altında KEY kısmı çıkıyo ordan girip ayarlıyorsun ve sonra araba modelini seçiyorsun.
Ben şahsen pek sevmedim oyunu başlarken A gaz oluyo Ö ve Ç de yön tuşları idi Big Grin Sizdede muhtemelen aynısı olur Big Grin

Kolay gelsin Big Grin
(09-21-2011 02:59 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Şöyle söyliyim. Smile Oyuna İD-Pw ile giriş yaptıktan sonra oyundaki nickini belirliyorsun sonra cinsiyet ülke falan ve altında KEY kısmı çıkıyo ordan girip ayarlıyorsun ve sonra araba modelini seçiyorsun.
Ben şahsen pek sevmedim oyunu başlarken A gaz oluyo Ö ve Ç de yön tuşları idi Big Grin Sizdede muhtemelen aynısı olur Big Grin

Kolay gelsin Big Grin

Eyvallah, tuş ayar yeri vardır herhalde Big Grin
(09-21-2011 02:59 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Şöyle söyliyim. Smile Oyuna İD-Pw ile giriş yaptıktan sonra oyundaki nickini belirliyorsun sonra cinsiyet ülke falan ve altında KEY kısmı çıkıyo ordan girip ayarlıyorsun ve sonra araba modelini seçiyorsun.

Kolay gelsin Big Grin

dün gece girdim bende tuşları bulamıyorum arkadaş tek tek denedim hangisi ne işe yarıyor öyle buldum.

A - Gaz
Z- Fren

Ö- Sola Dönüş
Ç - Sağa Dönüş

1 saate yakın oynadım çok saçma buldum çıktım bence çok tutulmaz çok saçma birşey.
araba yarışlarını hiç sevemedim Smile
arabalar f1 keske nfs gıbı olsayydı Big Grin
(09-21-2011 12:29 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]

Kolay gelsin Big Grin

Eyvallah, tuş ayar yeri vardır herhalde Big Grin

Tuş ayarları var tabikide.
Referans Adresler