Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Unutulmaz Müzikler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Bazı müzikler vardır , ünlü bir şarkıcı okuduğu için tutulur ama sonra hatırlanmaz..Bazı müzikler vardır , aniden meşur olur ve 1 sene sonra unutulur.Bazı müzikler vardır , şarkıcı içimizden birisidir kendini aniden gösterir ancak devamını getiremez.Bazı müziklerde akıllarda yıllarca yer eder ve figürleri dünyaca benimsenir.

İşte o müziklerden birisi: yıl 2002 , oto teyplerinde daha yeni yeni CD dönemi başlıyor.Ortaklaşa toplanan para ve Pioneer teyp,Radyodan çekme BHANGRA KNIGHTS ve o 2 kolon 1 baslı arabada kafa sallayarak Ümraniye Çarşıdan son ses geçmek.

İşte tüm mesele bu

http://www.youtube.com/watch?v=6y_LhuuxYJo
evet hatırladım dinleyince daha öncede dinlemişliğim var demekki Smile
İşte bu mükemmel ya <3 Kulağımızın alıştığı şarkılardan birisi.
süper Big Grin Big Grin
sanki bir filmden hatırladım, çöllü bir sahnede mi bunu çalmışlardı unuttum ama güzel parça
Ve efsane Peugeot reklamının müziğidi Smile

Bu şarkı unutulur mu küfür ederler adama dinlediğim ve bıkmadığım şarkılardan buda Smile
Evet yaa hatırladım sağol Eraay Big Grin Hehe Smile
(09-20-2011 10:23 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ve efsane Peugeot reklamının müziğidi Smile

Reklamı hatırladım ama müziğine hiç dikkat etmemiştim
(09-20-2011 10:23 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Ve efsane Peugeot reklamının müziğidi Smile

Reklamı az uz hatırlıyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler