Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Resmi Battlefield 3 Sistem Gereksinimleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Leyn benim ekran kartından zayıfım 3600 serisi benim ki atinin çok sorun çıkartır mı ?
(09-21-2011 12:01 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Leyn benim ekran kartından zayıfım 3600 serisi benim ki atinin çok sorun çıkartır mı ?

Beta sürümü herkese açık olacakmış, denersin o zaman şimdi ne desem yalan olur
Alıntı:Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon 6950
HD 6950 şuanda 580-600 Lira civarı bir kart. Tamam grafikler iyi güzel ama kaç kişide HD6950 düzeyinde kart var ?

HD 6850 Ekran kartı
Core 2 quad q6600 işlemci
3 GB Ram var. Bu oyunu high'ta oynayamazsam yazıklar olsun. 2x aa yeterli zaten. Şöyle bi 40 50 FPS alsam yeter High 2xaa ile.
(09-21-2011 12:34 AM)Comrade Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Nvidia GTX 560 ya da Ati Radeon 6950
HD 6950 şuanda 580-600 Lira civarı bir kart. Tamam grafikler iyi güzel ama kaç kişide HD6950 düzeyinde kart var ?

HD 6850 Ekran kartı
Core 2 quad q6600 işlemci
3 GB Ram var. Bu oyunu high'ta oynayamazsam yazıklar olsun. 2x aa yeterli zaten. Şöyle bi 40 50 FPS alsam yeter High 2xaa ile.

o ekran kartına 600 lira vereceğime ps3 almak her zaman daha mantıklı gelmiştir. Kasma sorunu yok, grafiklerle ilgili bir ayar sekmeside yok ps3'lerde her oyun max. 2 yıl sonra o ekran kartı bile yetmeyecek. Bende Ati 4830HD var 2 yıllık kart, bu zamana kadar paşalar gibi idare ettim ama Full HD olan F1 2010 oyununda pc reset atıyor, reset atana kadarda kasıyor =D

Bu arada geçenlerde okudum, nerede hatırlamıyorum Ati HD 6530 serisi kartları 5850 serisinin modifiyeli haliymiş vede 3D CAD programları için değiştirilmiş. Oyun performansı rezalet diyorlar. O tip şeylerede dikkat etmek lazım.

TaTy

PS3 Turgayın dediği gibi avantajlı hatta ps3 de nvidia 7800 ekran kartı var , düşününkü o ekran kartıyla hala ne işler yapıyor.Tabi bunda cell işlemci önemli ama PC nin yeride ayrı.

Not: BF3 ü diğer oyunlar gibi (Crysis 2) konsoldan PC ye değil PC den konsola çevirecekleri için PC versiyonlarında oyun daha iyi olacaktır.
PS3 ve Xbox iyi güzelde grafik olarakta aralarında fark var. Battlefieldda bilgisayardaki grafiklerin daha iyi olacağını DICE açıkladı. Ama nolursa olsun haksız rekabet olmuyor PS3'te biri yüksek grafikte oynarken diğeri düşük grafikte oynamıyor o olayı seviyorum.
1-2 yıl daha bu sistemle idare edip, 1-2 sene sonra yeni nesil konsollar çıktığında onlara geçmeyi düşünüyorum.

Konsolda(xbox360) FPS oyunları 2-3 kere oynadım alışamadım. Onun için kardeşime verdim konsolu. Bilgisayarda FPS oynamak daha güzel bence.
Evet fps zor. Ben cod blackops demo ile mw2 demo ile başladım vede direk bıraktım sonra Killzone 2 oynadım vede bir yerden sonra sarmaya başladı. Tabii bunda oyunun güzelliğide vardı. Sonra infamous denedim vede bir baktımki buda mükemmel zevk veriyor sonra infamous 2 vede killzone 3 aldım. Belli bir zaman sonra alışıyor insan. Elbette farenin o rahatlığı ve kolaylığı yok ama buda epey zevk veriyor ne yalan söyleyeyim. PC daha iyi grafik verebilir belki ama o grafiği almak içinde çok para harcamak gerekir. Epey bir extreme kaçıyor o. İstenilen en düşük seviye bile inanılmaz yüksek.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler