Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günün İndirimli Satışı 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 1257.jpg]
M4A1 (Gold Edition)
Fiyat: 399 G1 Credits

[Resim: 1245.jpg]
MK1S (Red Edition)
Fiyat: 499 G1 Credits

[Resim: 1128.jpg]
CX4 Storm (Digital Camo Edition)
Fiyat: 499 G1 Credits
çok gereksiz silahlar, m4a1 zaten cephanelikte var, mk1s cqc de kullanılmıyor, cx4storm alacağıma da g1 le tmp9 alırım Tongue
ama öle deme cx_sw cok guclu
(09-20-2011 05:36 PM)Eren Can Yazılan: [ -> ]ama öle deme cx_sw cok guclu

ben zaten kendi fikrimi söyledim, başkası tmp sevmez cx4 sever huhh
Çok gereksiz zaten cx çok kötü bende 2 aylık vardı gidip p90 almıştım yakın mesafede hiç işlemiyor cx Big Grin
(09-20-2011 05:45 PM)Bellup Yazılan: [ -> ]Çok gereksiz zaten cx çok kötü bende 2 aylık vardı gidip p90 almıştım yakın mesafede hiç işlemiyor cx Big Grin

yakın mesafe desert eagle üstüne tanımam Big Grin 2 mermi kafa alıyor, tepmeside düşük bi silahtır Tongue
Bir an için gold mp7a1 in geldiğini düşündüm ama sonuç gene hayal kırıklığı oldu bilgilendirme için teşekkürlerSad
(09-20-2011 05:48 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 05:45 PM)Bellup Yazılan: [ -> ]Çok gereksiz zaten cx çok kötü bende 2 aylık vardı gidip p90 almıştım yakın mesafede hiç işlemiyor cx Big Grin

yakın mesafe desert eagle üstüne tanımam Big Grin 2 mermi kafa alıyor, tepmeside düşük bi silahtır Tongue

Cs le karıştırdın heralde warrock da öyle olcanı sanmıyorum
cx in normali ve digitali arasında hasar farkı yok. Aynı damage ' lara sahip 2 silah ses ve görüntü farkı var. Yalnız çok ilginç sabah düşünüyordum ne zaman gelir acaba digital diye geldi Big Grin Alayım bari
Arkadaşlar Şu 8.slot silahlar hakkında bilgisi olan war mı gold m60 fln ?
off bunlar gereksiz Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler