Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: aynı key i kullanmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bizim evde 2 bilgisayar var ve cod 4 ü kardeşimle birlikte oynamak istiyorum aynı key i kullanmak sorun yaratır mı ban yemek gibi?
aynı key zaten kullanılmaz tek kullanımlıktır o bildiğim kadarıyla.
1 kere kullanabilirsin 1 key'i. Aynı keyden 2 kişi oynayamaz.
Mesela warrocktaki aw50f kodu gibi prome koddan cıkan 7 gunluk sadece 1 kere kullanılabir.
peki tamam teşekkür ederim ban mı yenir peki?
(09-20-2011 02:37 PM)zxcokan9 Yazılan: [ -> ]peki tamam teşekkür ederim ban mı yenir peki?

dostum kullanamazsın kodu geçersiz diye uyarı verir daha ne banından bahsediyorsun anlamadım ki kullanamazsınnnn Big Grin
bi dene istersen cafede oynannıyo aynı keyle
Öyle bir şansın yok ne yazıkkiSad
(09-20-2011 03:43 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 02:37 PM)zxcokan9 Yazılan: [ -> ]peki tamam teşekkür ederim ban mı yenir peki?

dostum kullanamazsın kodu geçersiz diye uyarı verir daha ne banından bahsediyorsun anlamadım ki kullanamazsınnnn Big Grin

cd key ban yiyince bir daha kullanılmıyo ya o bandan mı yerim dedim eğer yazıp oynarsam çünkü xfireda oynarken hep sahte keyle oynadım ve herkes orda öyle oynuyodu sorun çıkmıyodu ama sonra o da ban yedi gerçi o keyi kullanan çok kişi vardı ve hack yapanlardan dolayı banlanmış olabilir bende bunu soruyorum öyle bi cd key kullanmaktan mı ban yenilir yoksa ban yemen hack falan yapmaktan mı yenmiştir deneyerek öğrenmek istemiyorum korkuyorum 40lira boşa gitmesin bandan
(09-20-2011 03:49 PM)zxcokan9 Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 03:43 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

cd key ban yiyince bir daha kullanılmıyo ya o bandan mı yerim dedim eğer yazıp oynarsam çünkü xfireda oynarken hep sahte keyle oynadım ve herkes orda öyle oynuyodu sorun çıkmıyodu ama sonra o da ban yedi gerçi o keyi kullanan çok kişi vardı ve hack yapanlardan dolayı banlanmış olabilir bende bunu soruyorum öyle bi cd key kullanmaktan mı ban yenilir yoksa ban yemen hack falan yapmaktan mı yenmiştir deneyerek öğrenmek istemiyorum korkuyorum 40lira boşa gitmesin bandan

dostum sen cd-key satın al hangi bilgisayarda oynuyacaksan orda kullan dahada o cd-keye dokunma sen.

insanın başına ne gelirse ya meraktan yada Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler