Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Reflexiv3 WarRock Mini Montage [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hehe dün gece 4'te sen bunu mu render'lıyordun =)
Yine güzel olmuş ama introları arak Big Grin Olsun intro yapmak zor ve uğraştırıyor bende alıntı yapıyorum.
Bu şarkı yazma olayı manyak olmuş arak yapabilir miyim? Big Grin
(09-20-2011 04:45 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Hehe dün gece 4'te sen bunu mu render'lıyordun =)
Yine güzel olmuş ama introları arak Big Grin Olsun intro yapmak zor ve uğraştırıyor bende alıntı yapıyorum.

Day Light trailerdan alıp arka plana koydum, arak değil hani:F Genelde hazır introlar kullanılıyor zaten.Oyun içi görüntülerle ıntro yaptığında kalitesiz oluyor.WarRock için geçerli tabi bu.
Video çok güzel olmuş iyi çalışma Smile
(09-20-2011 04:49 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 04:45 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Hehe dün gece 4'te sen bunu mu render'lıyordun =)

Day Light trailerdan alıp arka plana koydum, arak değil hani:F Genelde hazır introlar kullanılıyor zaten.Oyun içi görüntülerle ıntro yaptığında kalitesiz oluyor.WarRock için geçerli tabi bu.

Evet day light'ı farkettim çok güzel olmuş o.
güzel olmuş victory.gif
Güzel olmuş bir sorum vardı o cross tan ateş ederken kırmızı nokta gibi bişey çıkıyor onu kendin mi yaptın yoksa o cross un özelliğimi
(09-20-2011 07:03 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Güzel olmuş bir sorum vardı o cross tan ateş ederken kırmızı nokta gibi bişey çıkıyor onu kendin mi yaptın yoksa o cross un özelliğimi

Cross'tan kaynaklı.
tebrikler
tebrikler , introlar template zaten Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler